|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
alex_202222
Data înscrierii: 11/Noi/2006 Mesaje: 16
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 7:54 pm Titlul subiectului: am facut comanda ... Acum ??? |
|
|
Salut , azi am facut o comanda . A scris acolo ca voi fi contactat in cel mai scurt timp posibil. Marfa se spune ca ajunge in 48 de ore maxim ... Am facut comanda azi pe la ora 14 ... Pana acum nu s-a intamplat nimic ... Ar fi bun un link status comanda sau ceva ... Astept un raspuns . Multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 8:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
Comenzile primite dupa ora 12 azi vor fi onorate maine, ori livrate in Bucuresti maine dupa pranz, ori trimise in tara.
Nu avem inca un link de status comanda (avem in plan si asa ceva) dar pana atunci poti folosi telefonul cu incredere.
Vei primi maine un semn de la noi, ori o confirmare a livrarii ori o alta recomandare daca produsele comandate nu sunt pe stoc. |
|
| Sus |
|
 |
alex_202222
|
Trimis: Mar Noi 14, 2006 8:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ok , mersi. |
|
| Sus |
|
 |
alex_202222
|
Trimis: Mie Noi 15, 2006 2:47 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu astazi (miercuri) nu o sa am acces la mai pana la ora 18:30 . Daca o sa trebuiasca sa raspund pe mail pentru a confirma comanda nu o sa pot pana la aceea ora. Daca mai trebuie asa ceva doar pe telefon se poate pana la 18:30... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|