Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

am facut comanda ... Acum ???

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
alex_202222

Data înscrierii: 11/Noi/2006

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 7:54 pm    Titlul subiectului: am facut comanda ... Acum ??? Răspunde cu citat (quote)

Salut , azi am facut o comanda . A scris acolo ca voi fi contactat in cel mai scurt timp posibil. Marfa se spune ca ajunge in 48 de ore maxim ... Am facut comanda azi pe la ora 14 ... Pana acum nu s-a intamplat nimic ... Smile Ar fi bun un link status comanda sau ceva ... Astept un raspuns . Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 8:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Comenzile primite dupa ora 12 azi vor fi onorate maine, ori livrate in Bucuresti maine dupa pranz, ori trimise in tara.
Nu avem inca un link de status comanda (avem in plan si asa ceva) dar pana atunci poti folosi telefonul cu incredere.
Vei primi maine un semn de la noi, ori o confirmare a livrarii ori o alta recomandare daca produsele comandate nu sunt pe stoc.
Sus
alex_202222

MesajTrimis: Mar Noi 14, 2006 8:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok , mersi.
Sus
alex_202222

MesajTrimis: Mie Noi 15, 2006 2:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu astazi (miercuri) nu o sa am acces la mai pana la ora 18:30 . Daca o sa trebuiasca sa raspund pe mail pentru a confirma comanda nu o sa pot pana la aceea ora. Daca mai trebuie asa ceva doar pe telefon se poate pana la 18:30...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum