Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

am mai multe dileme

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
kosty50

Data înscrierii: 15/Mai/2012

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2012 7:19 pm    Titlul subiectului: am mai multe dileme Răspunde cu citat (quote)

buna...am o statie de masina majestic pb-69 cu 2 canale..scrie pe ea 680 w 2 ohmi...stiu ca nu sunt reali...oare duce o hardughie pro sal de 2x175w...ma refer in sensul...daca dau mai tare...se arde sau se ard doar sigurantele?

Aia a fost dilema 1....urmeaza dilema 2...vreau sa pun aceasta statie in casa...si am la dispozitie doar un incarcator de masina (are doar un transformator inauntru..e cam vechi saracu`)....sa imi spuneti ce ar trebui sa mai cumpar pe langa ea si la ce pret Very Happy...va rog sa ma ajutati ca cei de pe forumul electronistilor si`au cam batut joc...

In cazul in care imi recomandati celebra sursa de pc...(ceea ce nu prea as vrea...spuneti`mi si ce anume sa cumpar)

Va foarte multumesc..respect!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
JARRELL
Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011
Locație: TG JIU

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2012 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In ceea ce priveste amplificatorul, aia e puterea maxima si adunata, in realitate ar fi mare lucru sa aiba 100w pe canal la 4 ohmi. Daca cei 2x175w ai subului sunt reali inseamna ca statia e "slaba" pt. el si va baga distorsiuni daca dai volumul mai tare, sunetul va fi nasol si ceva o sa cedeze pana la urma.
Ca sa folosesti statia in casa ai nevoie in primul rand de un transformator serios dupa care trebuie sa redresezi, filtrezi curentul.
Sus
alexandru.antrax
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2012 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

statia are (din ce am estimat din pozele pe care mi le-a aratat cu statia desfacuta) 2 x 100W la 2 ohmi
merge sa duca subwooferul care il are in limite bune dar nu la valoarea reala a subwooferului si mai ales daca statia nu este alimentata corect!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum