Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Am nevoie de ajutorul vostru

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
cosmin_cosma88

Data înscrierii: 18/Sep/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Oct 29, 2008 3:06 am    Titlul subiectului: Am nevoie de ajutorul vostru Răspunde cu citat (quote)

Sal am si eu un casetofon http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-4000UB/ si as vrea sa imi cumpar boxe pe spate aceste ar putea fi : http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Coaxiale/T595_Limited/ sau alte propuneri dar sigure propunerile in materie de sunet clar pentru acest casetofon ca pana acum ce am probat mai aveam putin sa le rup membranele sincer. Are cineva sau stie cineva modelu asta de boxe cum se aude fara amplificare deoarece casetofonul din el are si reglarile filtrelor lpf, hpf. Am nevoie de ajutorul vostru neaparat deoarece sambata ma duc sa imi cumpar boxe va multumesc
paul_car

Data înscrierii: 11/Iun/2008
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mie Oct 29, 2008 3:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce difuzoare ai avut pana acum?(Putine sunt cazuriile in care playerul 'rupe' difuzoarele.)
T595 au neaparata nevoie de amplificator,daca le lasi pe player poate vei constata acelasi lucru datorita distorsiunilor.
Un model care ar avea un rezultat mai bun pe player si ar suna mult mai clar ar fi http://be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/MB_Quart/Coaxiale/DTH_169/ ,dar si acestea necesita amplificare.
Daca ai nevoie de medii atat de puternice atunci primul lucru ar fi sa iti achizitionezi un amplif.

strumfuadi

Data înscrierii: 30/Sep/2008

MesajTrimis: Mie Oct 29, 2008 8:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu's bune mb quart'urile astea pentru a fi miscate doar de HU pentru ca au eficienta mica. (88dB)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Mie Oct 29, 2008 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

doar pt ca au 88 db nu's bune pt player ? cum ai dedus ?
strumfuadi

MesajTrimis: Joi Oct 30, 2008 10:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am dedus. sunt bune pentru un HU, insa vor face galagie de doua ori mai putin decat niste boxe cu eficienta 91-92dB miscate de acelasi HU. Smile
iar la galagia de bani la care sunt mb quarturile astea isi ia infinity kappa 693.9i cu eficienta 96db si putere RMS dubla si ii raman si 100lei. La astia 100lei mai pune 150-200 si isi ia un amplif si se schimba kalimera. Wink
dar... fiecare isi face socotelile cum stie mai bine.
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 30, 2008 10:33 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai masurat tu acei 88 de db ? stii tu ca scoate atat ? poate mb-urile suna mai bine pe player fata de alte difuzoare...le-ai acultat ? mai intai asculta-le si apoi da sfaturi despre produsul x si y..... !!
strumfuadi

MesajTrimis: Joi Oct 30, 2008 12:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am masurat, si nici cei 96dB declarati de Infinity.
dar stai, de unde stim ca cei 50W RMS declarati de MB Quart nu sunt foarte conservatori? Poate in realitate au 100W RMS. Cel mai bine ar fi sa nu mai luam in considerare niciun parametru dat de nicio firma producatoare, sa le ascultam pe toate si, din cele care nu se ard sa alegem cele care ni se par ca suna cel mai bine. Laughing
Sus
moga_mihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Oct 30, 2008 12:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in primu rand difurile nu scot wati ci db...iar MAJORITATEA parametrilor unui difuzor sunt umflat de fiecare producator intr-o mare sau mica masura...cel mai bun aparat de masurarea cred k este urechea...te duci...asculti si daca iti palce cumperi si ai rezolvat problema Wink
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum