Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Am nevoie de difuzoare, help me plsssssss!!!!
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
alinutz1984

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Mie Noi 21, 2007 11:23 pm    Titlul subiectului: Am nevoie de difuzoare, help me plsssssss!!!! Răspunde cu citat (quote)

Salut! Am achizitionat http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/LG/LAC-M7600/ si un amplificator http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/RX/RX_44/ va rog sa-mi recomandati 4 difuzoare, sistem fata 16,5cm si spate ovale, impendanta de 4Ohm. Mentionez ca difuzoarele le leg la amplificatorul de mai sus, nu vreau sa-mi pun subwoofer deoarece e masina de familie. Buget difuzoare 5milioane maxim 6milioane. Va multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 9:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la asa putere mare in difuzoare usile o sa zdrangane in draci....
sfatul meu e sa insonorizei intai usile macar cu unu dinasta http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Bimast_Bomb/ si sa iti pui pe fara un sistem bun http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_16X/ , iar pe viitor cand mai aduni vreo 1-2 mil poti lua si pe spate ovale mari de 6"x9"

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e neaparat nevoie de Bimast Bomb ...
Depinde unde vrea sa insonorizeze .. Asta daca vrea, normal ...
Recomandat ar fi ca prinderea pe usa a difuzoarelor de medii-bas sa fie facuta cu ajutorul unor inele de MDF.
Daca vrei sa faci o simpla insonorizare, un pachet de http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Insonorizare/Standartplast/Vibroplast_M1/ este suficient.
Usile vor "zdrangani" daca nu ai o rigidizare/prindere a difuzoarelor pe usa cat mai ok facuta ...

Despre ce masina este vorba?
Sus
alinutz1984

Data înscrierii: 21/Noi/2007

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 1:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu vreau sa investesc multi bani in insonorizare, deoarece am o dacie din '80 deoarece nu stiu cat o sa ne mai lasa sa circulam cu masini NON EURO, si nu vreau la urma sa raman cu "buza umflata".
Sus
TheDragon
Pasionat

Data înscrierii: 02/Aug/2007
Locație: Sange de Moldovean aka Galati

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 2:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca o sa iti zdrangane usile peste limita bunului simt cumpara o cutie de antifon si pui un strat in usa (trebuie daca jos usa din balamale) si iesi foarte ieftin si nu o sa ai probleme Smile (cam 15-20 cutia )
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 9:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am luat antifon cu 9 lei cutia de 3 litri si ajunge la fix pt 2 usi si fetele de usa
am mai si bagat vateline in spatele la difuzor si am dat cu antifon mult pe ea

rezultat

se aude usa ca si cum ar fi insonorizata

merita efortul acesta

niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 9:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby, de unde ai luat asa ceva? vreau si eu... desi pana acum nu tineam neaparat sa insonorizez... daca e asa ieftin nu vad de ce nu as face-o si eu Smile
TheDragon
Pasionat

Data înscrierii: 02/Aug/2007
Locație: Sange de Moldovean aka Galati

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 10:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am estimat ! gasesti la magazin de vopsele pt auto ori la magazine auto daca ia noroc
Sus
dorin
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Noi 24, 2007 1:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

antifonul ala de 9 lei e degeaba! trust me, am avut si eu demult dacie 1310 si am izolat si eu masina cu asa ceva. E vorba de ala cu carouri rosii si negre, nu? mai bine cauti vopsea cauciucata, nu mai stiu de care, pe vremea aia se folosea la vopsitul navelor maritime.

pe de alta parte, usa de dacie 1300 nu zbarnaie Smile)
uita-te la masina lui baban san, dacia break cu plutoniumul GZ pe ea, cu 2 kickbasi JBL GTI 608 pe o usa. singura chestie la usa aia care zbarnaia era clanta de care ridicai k sa descui usa, si aia nu prea stiu cum se poate izola Smile
usa la masina aia e izolata cu bimast standart pe exterior si vibroplast m1 pentru acoperirea gaurilor din usi! difuzoarele alea primesc cam 250 W RMS
GZRC 16X e o alegere cat se poate de potrivita.
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Dum Noi 25, 2007 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

diferenta la mine se cunoaste
si pentru 9 lei chiar a meritat

mabial
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iun/2007
Locație: cluj napoca

MesajTrimis: Joi Ian 10, 2008 9:49 am    Titlul subiectului: o parere va rog!!! Răspunde cu citat (quote)

vreau si eu o parere despre difuzoarele astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Coaxiale/GTO937/
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007

MesajTrimis: Joi Ian 10, 2008 10:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vezi ca au 2 Ohmi. Fara sa le pui pe un amplificator in 2 Ohmi, nu prea ai ce face cu ele, pentru ca daca vrei sa te risti sa le pui direct pe HU, s-ar putea sa faci o investitie intr-un nou HU ...
Sus
mabial
Pasionat

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 2:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta o am ...e ok ,nu? http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/MPX_2500/
mabial
Pasionat

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 2:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de fapt asa http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/mac_Audio/MAC_Power_Bass_1/ ...ar merge combinatia?
beboiss

Data înscrierii: 11/Ian/2008
Locație: brasov

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 4:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu mi-am pus pe masina Ground Zero 16mk2. Sint traznet boxele ( sistemu'). Se aud de parca ai Filarmonica in masina. Chiar merita..si au si un pret ok.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum