|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
shtou
Data înscrierii: 12/Iul/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Iul 12, 2007 8:12 am Titlul subiectului: Am nevoie de pareri cat mai obiective |
|
|
As dori ajutor in alegere:(mi-am luat masina noua si din pacate spatele nu are locas pentru rotunde sa-mi fi pus tot niste comp sist )
pe fata am de ales intre:Infinity KAPPA 60.7CS,Focal Polyglass 165 V2S,Focal K2 Power 165 KF,Rockford Fosgate P162S si JL Audio VR650-CSi.Vreau si putere si calitate plus claritate.Vor fi legate pe un amp HIFONICS ZEUS 6400.
pe spate am de ales(din pacate ) intre ovale:singurele ovale comp sist is ROCKFORD FOSGATE P1692S; INFINITY KAPPA 693.7I,FOCAL Polyglass 570 CV1 sau poate daca incap Polyglass 690 CV1.
Eventual ceva MB QUARTZ-uri?sau HIFONICS-uri.
Bugetul ii maxim 1500 ron pt difuri,pt ca mai tre sa-mi iau si un woofer.
Ceva recomandari la woofer de 25cm?prefer numai branduri foarte calitative si pana in max 1000 ron/woofer.(KICKER,FOCAL,INFINITY,DLS,EMPHASER,ROCKFORD FOSGATE,JL AUDIO,HIFONICS,MBQUARTZ);vreau calitate cat mai mare a sunetului
Multumesc.
A,eventual pentru a ajuta la sfaturi,masina este Toyota Corolla,modelul acesta ultimu,sedan.Noua toyota corolla  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|