| |
| Autor |
Mesaj |
Barsy Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 284 Locație: Brasov
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 1:55 pm Titlul subiectului: Am nevoie de un amplificator.. |
|
|
Tocmai ce am luat de la voi un sub JBL CS1204T http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/CS_1204T/ si il am montat pe un amplificator Alpine 3555 care are o putere in 4 omi de 4x50w si 2x200wRMS(punte ,dar de puterea asta nu sunt ferm comvins,...din ce am gasit documentatzie pe net). Sistemul e pus pe un golf 3 in 2 ushi. Ce as vrea eu ar fi o statzie mai capabila, care sa scoata din subu meu tot ce poate(sa mearga la parametrii optimi, maximi), deoarece cred ca tubu poate mai mult decat da acum cu alpine-ul meu...
Ce imi putetzi recomanda..?
Va multzumesc! |
|
| Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
O statie care sa scoata tot din tubu tau ar fii asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_75.2/
desi nu stiu daca o sa fie mare diferenta fata de amplificarea pe care o ai acum...de obicei tuburile se multumesc si cu putin ca sa zic asa...
Bine ar fii daca ai avea de la cine sa imprumuti o statie in jurul la 250w sau chiar mai mult si sa o testezi pe subu tau ca sa vezi daca chiar e o diferenta care merita banii dati pe alta statie. |
|
| Sus |
|
 |
Barsy Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 284 Locație: Brasov
|
|
| Sus |
|
 |
Georginho

Data înscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 32
|
|
| Sus |
|
 |
Wizard Pasionat

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 98 Locație: Arad
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hai sa spun si eu ceva ,deci eu am combinatia asta GTO2060 si CS104T, si vreau sa-ti spun ca ampliful isi face treaba pe sub.Si eu am avut inainte de ampliful acesta pe tub un alt amplificator mai slab si imi baga distorsiuni,dar de cand am GTO pe sub merge impecabil  _________________ Logan cu Volan  |
|
| Sus |
|
 |
|