Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

am nevoie de un sfat

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
fitil

Data înscrierii: 02/Oct/2009

MesajTrimis: Vin Oct 02, 2009 4:11 pm    Titlul subiectului: am nevoie de un sfat Răspunde cu citat (quote)

Salut,vazand ca foarte multi dintre voi sunt priceputi as vrea sa cer si eu un sfat;recent am cumparat un logan cu instalatia audio de serie dar lasa foarte mult de dorit,din acest motiv vreau sa schimb difuzoarele si plaier-ul. Nu stiu ce sa aleg ca firma si dimensiuni.Va multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
danpalarie
Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009

MesajTrimis: Vin Oct 02, 2009 9:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

buget pentru tot sistemul+player si iti alegem noi ceva
fitil

MesajTrimis: Sâm Oct 03, 2009 3:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ca buget as avea cam 1500ron
Sus
adi90
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Sâm Oct 03, 2009 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e ph2?daca da va trebui sa tai suportul difuzoarelor stock pe fata daca vrei sa pui pe 16,5
pe spate la fel,daca pui ovale trebuie sa decupezi
zi-ne daca ai de gand sa tai sau nu si iti recomandam ceva Laughing
in banii astia ar merge un cd player, sistem componente pe fata,ovale pe spate si un amplificator pe 4 canale
Sus
danpalarie
Priceput

Data înscrierii: 28/Iul/2009

MesajTrimis: Sâm Oct 03, 2009 4:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uite ce iti propun eu, acest sistem care il propun va fi amplificat cam pe la 170 watsi pe fiece canal ce e destul de mult:
Difuzoare fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZRC_16X/ - taie putin din usa ca sa incapa aceste difuri de 16,5 efectul e dublu decit acele de 13 cm
Difuzoare spate: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZIF_6904X/ - sa fie instalate pe polita aia din spate
Amplificator: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/RX/RX_44/
Player: pentru a intra in bugetul tau am gasit ceva insa nu avea front-usb, asa dai ceva mai multi bani ca sa fie intrarea pe fata, ca sa nu te mai joci cu firele : http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Pioneer/DEH-2120UB/

fitil

MesajTrimis: Dum Oct 04, 2009 8:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer sa fiu nu prea as vrea sa fac mari modificari,pt ca nu vreau sa pierd garantia Very Happy , cat despre dif. de la masina veche mi-au ramas: o pereche ovale magnat(excentric 296+cros. 110rms)care se aud impecabil chiar si neamplificate, si un ampl. blaupunkt gta250(2x60rms cred)+tot kit-ul de alimentare+sub blaupunkt 160rms.Nu pot sa le montez acum. Ma gandeam sa las totul asa cum este(pe 13cm) si sa le iau din bucati,in timp:phttp://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/ALPINE/CDA_9886R/ + dif alpine spx-13pro(spate) pt moment. O parere despre alpine? cum merg,sunt bune calitativ? merita banii, sau sunt si alte produse mai bune la bani mai putini? voi ce spuneti? Very Happy multam
Sus
adi90
Pasionat

Data înscrierii: 21/Iul/2009
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Oct 04, 2009 10:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu pierzi nici o garantie
ce garantie?garantia la plastic? Laughing
nu umbli la motor sau cine stie ce
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum