|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
roni10
Data înscrierii: 22/Sep/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Dec 16, 2008 5:51 pm Titlul subiectului: Am o dilema. Va rog ajutor |
|
|
| Vreau sa imi iau 2 difuzoare care scot 60w rms. Mi le pot monta si sa se auta fara amplificator cd playeru meu scoate 40w cam asa. Multumesc pentru ajutor .... |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Dec 16, 2008 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| poti sa ne spui si noua te rog ce model de player ai ? ca tare ma indoiesc ca scoate 40w , poate ai vrut sa zici 40w max . in cazul asta.. degeaba iti iei difuzoare de 60w . |
|
| Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Mar Dec 16, 2008 11:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
roni10, cei 4x50W sau 4x45W pe care ii vezi in specificatiile player-elor, nu sunt watii rms. Asa ca nu te limita in a cauta boxe de neaparat 60W. Iti poti lua si de 500 W daca vrei doar ca nu o sa scoti tot ce poti din ele fara amplificator dedicat.
Mai exact... da, ti le poti monta singur. Da, o sa se auda fara amplificator (nu foarte tare, dar decent). Aici intervine si modelul de player pe care il ai. |
|
| Sus |
|
 |
andreistn01
Data înscrierii: 13/Noi/2008 Mesaje: 15
|
Trimis: Mie Dec 17, 2008 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu e o combinatie buna. detaliaza si tu nitel. |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|