|
|
|
Autor |
Mesaj |
mister021692
Data înscrierii: 11/Mar/2012 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Mar 11, 2012 1:44 pm Titlul subiectului: Am o problema cu Pioneer Deh P55BT |
|
|
Salut , sunt nou pe forum asa ca va rog sa ma scuzati daca s-a mai discutat in alta parte , (am cautat dar fara succes ).
Am o problema cu pioneer-ul meu, cand incerc sa conectez telefonul prin BT nu merge.. Mesajul este urmatorul "Pairing Unsuccessful . Make sure "PIONEER BT UNIT" is ready to pair , the pin code is correct , and try again " pinul din cate am citit pe net ar fi 1111..
Trebuie sa ii conectez un microfon ? sau altceva ?
Va multumesc frumos. |
|
Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Dum Apr 08, 2012 11:56 am Titlul subiectului: sal |
|
|
am aceeasi problema....poate ne ajuta careva si pe noi
daca aflu ceva te anunt
Stima _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
Sus |
|
 |
darkofeel Priceput

Data înscrierii: 09/Iul/2009 Mesaje: 270 Locație: Bucuresti/Berceni
|
Trimis: Dum Apr 08, 2012 10:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu iti recomand sa citesti tot manualul poate gasesti raspunsul... _________________ I don't need to "get a life." I'm a gamer. I have lots of lives! |
|
Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Lun Apr 09, 2012 8:10 am Titlul subiectului: |
|
|
sincer nu stiu ce sa mai incerc _________________ BasuL si cu Toba MarE
|
Sus |
|
 |
zuzu11 Pasionat
Data înscrierii: 06/Mai/2012 Mesaje: 84 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Mai 29, 2012 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai incercat cumva sa conectezi iphone la acest player ? Intr-adevar, codul de securitate este 1 1 1 1, trebuie sa alegi optiunea din player register, pe urma dai in sus parca de rotita, si el va scrie searching, gasesti telefonul, dai conect, introduci codul in telefon si gata. Eu am conectat numeroase telefoane pe acest player, si a mers impecabil. Singurul telefon cu care am avut probleme si mi-a dat aproape de fiecare data conection unsuccesfull a fost Iphone, iar in final, dupa multe chinuri, am reusit si cu acesta, dar dupa cateva minute de inactivitate, se deconecteaza bluetooth-ul telefonului, deci toata munca mea a fost in zadar. |
|
Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Mar Mai 29, 2012 7:03 pm Titlul subiectului: salut |
|
|
cu K800i ati incercat?
merge? _________________ BasuL si cu Toba MarE
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|