|
|
|
Autor |
Mesaj |
ADI Priceput
Data înscrierii: 30/Noi/2007 Mesaje: 265
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 11:21 am Titlul subiectului: Am o problema cu sistemu-l |
|
|
Am si eu o problema cu sistemul , am un Logitech Z-2300 si se aude un satelit mai tare di ce cauza ? |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 12:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
din cauza utilizatorului prost instruit |
|
Sus |
|
 |
ADI Priceput
Data înscrierii: 30/Noi/2007 Mesaje: 265
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce utilizator ia si inversat satelitii si tot asa se aude unu mai unu mai incet |
|
Sus |
|
 |
adi_0106 Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006 Mesaje: 553 Locație: Iashington
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 3:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
romaneste te rugam .... sa intelegem si noi ceva |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
adica "ce utilizator? eu, adica tu, utilizator prost instruit i-a inversat si satelitii, si tot asa se aude, unul mai tare si unul mai incet " ))))))))) acum depinde care se aude mai tare si care mai incet!
ca daca se aude mai tare ala care se auzea mai incet si mai incet ala care se auzea mai tare, atunci e grav, pentu ca putea sa se auda mai incet ala care se auzea mai incet si mai tare ala care se auzea mai tare, care era iar grav:))
Eu recomand sa umbli la volum, in ambele cazuri, si sa te joci cu butonul ala, pana cand ala care se aude mai incet o sa se auda mai tare decat toti ceilalti, si asa poate o sa ai o ocupatie si nu o sa mai ai timp sa butonezi la tastatura. |
|
Sus |
|
 |
purebhp Priceput

Data înscrierii: 16/Feb/2007 Mesaje: 290 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Dec 04, 2007 9:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
dorin a scris: | adica "ce utilizator? eu, adica tu, utilizator prost instruit i-a inversat si satelitii, si tot asa se aude, unul mai tare si unul mai incet " ))))))))) acum depinde care se aude mai tare si care mai incet!
ca daca se aude mai tare ala care se auzea mai incet si mai incet ala care se auzea mai tare, atunci e grav, pentu ca putea sa se auda mai incet ala care se auzea mai incet si mai tare ala care se auzea mai tare, care era iar grav:))
Eu recomand sa umbli la volum, in ambele cazuri, si sa te joci cu butonul ala, pana cand ala care se aude mai incet o sa se auda mai tare decat toti ceilalti, si asa poate o sa ai o ocupatie si nu o sa mai ai timp sa butonezi la tastatura. |
=))  |
|
Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Dec 05, 2007 9:53 am Titlul subiectului: |
|
|
dorin a scris: | adica "ce utilizator? eu, adica tu, utilizator prost instruit i-a inversat si satelitii, si tot asa se aude, unul mai tare si unul mai incet " ))))))))) acum depinde care se aude mai tare si care mai incet!
AMIN !!!!
 _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Mie Dec 05, 2007 11:28 am Titlul subiectului: |
|
|
ADI a scris: | Ce utilizator ia si inversat satelitii si tot asa se aude unu mai unu mai incet |
Eu zic ca utilizatorul e surd de`o ureche... adica e DEFECT ... mai esti in garantie ? poate te schimba  |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
|