|
Autor |
Mesaj |
BearBaloo
Data înscrierii: 29/Mar/2007 Mesaje: 3 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Joi Mar 29, 2007 3:18 pm Titlul subiectului: Am un Bmw 524 ce configuratie as putea sa pun??? |
|
|
Eu m-am gandit la JBL Be-Loud Pack Deluxe la difuzoare JBL T595 Limited si JBL CS3110 si un Cd Clarion DB 568RUSB credeti ca e o config buna?? si ce ar mai trebui sa cumpar....Multumesc anticipat |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Mar 30, 2007 5:56 am Titlul subiectului: |
|
|
te ai uitat bine la dimensiunile boxelor, iti incap, si daca da unde??
da iti mai trebuie un chit de amplificator si inca un amplificator pt cei 4 monstri de 90 si 150w rms!!! |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Apr 02, 2007 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Configuratia ideala tine de preferintele tale in materie, de ce vrei sa obtii..
Un sistem care suna tare, unul care suna foarte tare, unul care suna corect, etc...
T595 de exemplu, de ce le vrei ? si cu ce ai de gand sa le amplifici?
CS3110 unde le-ai mai pune si de ce? Nu prea isi au rostul intr-un sistem care exploateaza T595 corect.
Care ar fi bugetul total? |
|
Sus |
|
 |
Taz
Data înscrierii: 26/Feb/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: Lun Apr 02, 2007 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
mihai a scris: | Configuratia ideala tine de preferintele tale in materie, de ce vrei sa obtii..
Un sistem care suna tare, unul care suna foarte tare, unul care suna corect, etc...
T595 de exemplu, de ce le vrei ? si cu ce ai de gand sa le amplifici?
CS3110 unde le-ai mai pune si de ce? Nu prea isi au rostul intr-un sistem care exploateaza T595 corect.
Care ar fi bugetul total? | salut ma bag shi io aiurea ,dintre JBL 1202D shi GZTW 30T ce sa aleg care ie mai bun ?io ash merge pe GZ |
|
Sus |
|
 |
BearBaloo
Data înscrierii: 29/Mar/2007 Mesaje: 3 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 1:03 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu dispun cam de 1000 de euro. In ceea ce priveste amplificarea speram ca ma puteti ajuta voi.... eu am ales difuzoare JBL T595 Limited in ideea ca voi rupe gura targului cum s-ar zice...daca imi puteti da o configuratie mai buna v-as fi recunoscator....Multumesc |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 03, 2007 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
BearBaloo a scris: | Eu dispun cam de 1000 de euro. In ceea ce priveste amplificarea speram ca ma puteti ajuta voi.... eu am ales difuzoare JBL T595 Limited in ideea ca voi rupe gura targului cum s-ar zice...daca imi puteti da o configuratie mai buna v-as fi recunoscator....Multumesc |
configuratii pot fi multe, dar precizeaza si tu unde vor fi montate
JBL T595 - astea cred ca vrei sa le montezi in spate- perfect
dar in portierele din fata nu pui nimic??? daca tot ai ales jbl gti, mergi si pe fata tot cu gti, dar SISTEM si anume http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/GTi/C608GTi/
aceste 2 perechi de boxe, vor avea nevoie de un amplif SERIOS ca acesta: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/PX600.2/
nu te uita ca costa ceva banuti, e cea mai buna alegere pt configuratia de mai sus
acum intrebare:
mp3 ai ales?
subwoofer mai vrei...sau mergi doar pe kik bass? |
|
Sus |
|
 |
|