Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Am un Bmw 524 ce configuratie as putea sa pun???

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
BearBaloo

Data înscrierii: 29/Mar/2007
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Joi Mar 29, 2007 3:18 pm    Titlul subiectului: Am un Bmw 524 ce configuratie as putea sa pun??? Răspunde cu citat (quote)

Eu m-am gandit la JBL Be-Loud Pack Deluxe la difuzoare JBL T595 Limited si JBL CS3110 si un Cd Clarion DB 568RUSB credeti ca e o config buna?? si ce ar mai trebui sa cumpar....Multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2007 5:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

te ai uitat bine la dimensiunile boxelor, iti incap, si daca da unde??

da iti mai trebuie un chit de amplificator si inca un amplificator pt cei 4 monstri de 90 si 150w rms!!!
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Lun Apr 02, 2007 4:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Configuratia ideala tine de preferintele tale in materie, de ce vrei sa obtii..
Un sistem care suna tare, unul care suna foarte tare, unul care suna corect, etc...
T595 de exemplu, de ce le vrei ? si cu ce ai de gand sa le amplifici?

CS3110 unde le-ai mai pune si de ce? Nu prea isi au rostul intr-un sistem care exploateaza T595 corect.

Care ar fi bugetul total?
Sus
Taz

Data înscrierii: 26/Feb/2007

MesajTrimis: Lun Apr 02, 2007 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihai a scris:
Configuratia ideala tine de preferintele tale in materie, de ce vrei sa obtii..
Un sistem care suna tare, unul care suna foarte tare, unul care suna corect, etc...
T595 de exemplu, de ce le vrei ? si cu ce ai de gand sa le amplifici?

CS3110 unde le-ai mai pune si de ce? Nu prea isi au rostul intr-un sistem care exploateaza T595 corect.

Care ar fi bugetul total?
salut ma bag shi io aiurea Razz ,dintre JBL 1202D shi GZTW 30T ce sa aleg care ie mai bun ?io ash merge pe GZ
Sus
BearBaloo

Data înscrierii: 29/Mar/2007
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 1:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu dispun cam de 1000 de euro. In ceea ce priveste amplificarea speram ca ma puteti ajuta voi.... Very Happy eu am ales difuzoare JBL T595 Limited in ideea ca voi rupe gura targului cum s-ar zice...daca imi puteti da o configuratie mai buna v-as fi recunoscator....Multumesc
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Apr 03, 2007 8:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

BearBaloo a scris:
Eu dispun cam de 1000 de euro. In ceea ce priveste amplificarea speram ca ma puteti ajuta voi.... Very Happy eu am ales difuzoare JBL T595 Limited in ideea ca voi rupe gura targului cum s-ar zice...daca imi puteti da o configuratie mai buna v-as fi recunoscator....Multumesc

configuratii pot fi multe, dar precizeaza si tu unde vor fi montate Exclamation

JBL T595 - astea cred ca vrei sa le montezi in spate- perfect

dar in portierele din fata nu pui nimic??? daca tot ai ales jbl gti, mergi si pe fata tot cu gti, dar SISTEM Exclamation si anume http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/GTi/C608GTi/

aceste 2 perechi de boxe, vor avea nevoie de un amplif SERIOS ca acesta: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/PX600.2/

nu te uita ca costa ceva banuti, e cea mai buna alegere pt configuratia de mai sus Very Happy

acum intrebare:
mp3 ai ales?
subwoofer mai vrei...sau mergi doar pe kik bass?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum