Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Am un Subwoofer activ si nu stu cum sa-l instalezzz pls help

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
brebenash

Data înscrierii: 22/Apr/2008

MesajTrimis: Mie Apr 23, 2008 10:17 pm    Titlul subiectului: Am un Subwoofer activ si nu stu cum sa-l instalezzz pls help Răspunde cu citat (quote)

Am si yo un SW activ si ma chinui sa-l instalez da nu prea ma pricep si de 2 zile ma cam chinui plss ajuatti un biet afon in ale sunetului Smile))..SW seamana cu cel din poza

sub1(18).jpg
 Description:
 Filesize:  38.82 KB
 Viewed:  299 Time(s)

sub1(18).jpg

Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2008 8:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si ce anume nu ai stiut ?

iei un plus de la baterie cu un fir relativ gros (pt puteri sub 200W poti sa pui cablu cu lungima de 4-5m si sectiune de 8mm2 sau mai mare) si il conectezi la borna +12V (pe firul asta se pune o siguranta de 30A la ~15-20cm de borna bateriei)

minusul il iei de pe un surub de prin portbagaj, cu un fir la fel de gros ca cel de plus si il conectezi la borna GND

la borna REM trebuie sa ajunga un plus de comanda (la asta poate fi folosit fir subtire, 0.75mm2 e suficient) care poate fi dat ori de player (ce player ai ?) ori duci un plus de la sigurantele din fata, printr-un buton on/off pana la borna REM

mai ai nevoie de cabluri RCA tata la ambele capete, cele doua mufe de la un capat intra in player, iar celelalte doua in gaurile ramase goale pe placa de conectate a amplificatorului. Aceste cabluri se trag pe partea opusa firului de plus, pt a se evita zgomotele parazite catere pot sa apara.

inca o data te intreb, ce player ai ?

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum