Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

amp alpine urgent

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
nios

Data înscrierii: 14/Feb/2008

MesajTrimis: Mar Iun 03, 2008 11:39 am    Titlul subiectului: amp alpine urgent Răspunde cu citat (quote)

Salut. Stie careva de unde sa fac rost de un amp Alpine MRP-M650 ???
Am aflat de curand ca nu se mai fabrica si am cam intrat in panica. Imi trebuie pt difuzorul Alpine SWR-1242D. Sau daca nu amp ala macar MRP-M850. Mersi
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nios

MesajTrimis: Joi Iun 05, 2008 1:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca ma las pagubas cu amp alea ca vad ca nu se mai gaseste deloc. Ma gandeam sa iau un amp Alpine MRP-M500, da acu e acu, ca la difuzor eu ma gandeam la un Alpine SWR-1222D , da am citit un topic pe aici ca nu e ok ala si imi trebuie SWR-1242D. Ma refer la topicul cu amp de la GZ. Acu voi ce imi recomandati?
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Iun 05, 2008 10:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu spunem ca nu este ok, dar, la SWR-1242D ai posibilitatea sa-l legi in 2 sau 8 ohm, pe cand la SWR-1222D in 1 sau 4 ohm. Depinde de statia pe care ti-o iei, daca poate amplifica o putere continua sustinuta pe 1/2/4/8 ohm. Se gasesc usor ( si ieftin ) amplificatoare care pot sustine difuzoare pe 1ohm. Uita-te pe la mai multe amplificare, vei observa la toate urmatorul fapt : scade impedanta ( ohm ) - creste puterea ( w ).

yeah, my bad, nu stiu de ce, dar m-am uitat la alte woofere. Scuze inca odata.

Waitin` for the Volvo, a new chapter!

Ultima modificare efectuată de către Andry la Joi Iun 05, 2008 3:29 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
faibox
Priceput

Data înscrierii: 12/Mar/2007
Locație: Tulcea

MesajTrimis: Joi Iun 05, 2008 3:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut nios, eu am pe masina amplificatorul Alpine MRP-M650 pus pe un SWR-1242D si vreau sa spun ca merg foarte bine impreuna.
Andry te corectez, SWR-1242D se leaga la 2 sau 8 ohmi, iar SWR-1222D se leaga la 1 sau 4 ohmi.
Numai bine!

nios

MesajTrimis: Vin Iun 06, 2008 11:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Amplificatorul o sa fie Alpine MRP-M500 (eu vroiam un MRP-M650 sau MRP-M850 da din pacate nu se mai fabrica si vad ca s-a epuizat stocul de ele Sad() Pana la urma cel mai indicat difuzor ramane SWR-1242D.
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Vin Iun 06, 2008 11:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E bine asa ! Go 4 it Smile

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
nios

MesajTrimis: Vin Iun 27, 2008 3:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aleluiiiaaaa, mi-au venit jucariile. Astazi le-am montat , cel putin provizoriu pana imi iau o incinta mai buna, dar am observat ca se incalzeste foarte repede, e normal? Saraca masina, tremura toata acum Twisted Evil . Acum ramane sa deslusesc misterul cu, condensatorul, ca nu am stiut sa-l montez Embarassed
Sus
Yuri Prime
Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 27, 2008 10:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am si io mrp-m650 si 1242 si merg bine impreuna ....la mine nu prea se incalezeste chiar daca ascult timp indelungat...
Sus
nios

MesajTrimis: Sâm Iun 28, 2008 5:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Yuri Prime a scris:
am si io mrp-m650 si 1242 si merg bine impreuna ....la mine nu prea se incalezeste chiar daca ascult timp indelungat...

eu din pacate nu am gasit m650 si am luat un m500 si l-am bagat pe 2 ohm. suna bine imi place, dar am o problema cu, condensatorul, nu stiu sa il incarc sau poate nu i-am facut cum trebuie legaturile, ma ajuta careva?
Sus
Armadyllo
Pasionat

Data înscrierii: 15/Iun/2008
Locație: etaj 1

MesajTrimis: Sâm Iun 28, 2008 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

uite un link foarte complet despre tot ce tine de audio in masina.
http://spkrbox1.spaces.live.com/

Mai jos ai niste date despre condensator, iar chiar la urma in josul paginii sunt imaginile alea. In una din ele...este desenat cum este legat. Este foarte concludent.

Bafta
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum