| |
| Autor |
Mesaj |
Terminator
Data înscrierii: 22/Iun/2014 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Iun 23, 2014 5:22 pm Titlul subiectului: Amp + 2x Subw SH,buget redus! |
|
|
Vreau sa imi cumpar 2x subwoofere si un amplificator,ca urmare am nevoie de niste sfaturi sau sugesti:
Eu as vrea undeva la 2x 250 W RMS si un amplificator de 1000W
Problema nu e aici,ci la faptul ca nu cunosc specificatiile de nici un fel...
Bugetul e de 600 ron,deci ma voi inclina spre piata SH
Imi puteti spune ce firme ar trebui sa urmaresc , cati ohmi sa aibe,chiar ma pierd si nu as vrea sa ies cu un sunet deranjabil,astept orice fel de sfat sau indrumare,dar sa nu depasim 600 ... |
|
| Sus |
|
 |
Terminator
|
Trimis: Lun Iun 23, 2014 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Masina este un BMW Berlina e46 2002 ... |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Iun 23, 2014 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ăn bugetul tĂŁu ar cam trebui sĂŁ te limitezi la un singur difuzor dacĂŁ vrei și putere și calitate. Cu incinta cum faci? Ți-o confecționezi singur? DacĂŁ nu trebuie sĂŁ iei Ăźn considerare și prețul acesteia sau oricum a materialelor + ce mai dai pe un kit pt. amplificator. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
hexis Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2013 Mesaje: 74 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Lun Iun 23, 2014 10:25 pm Titlul subiectului: Re: Amp + 2x Subw SH,buget redus! |
|
|
| Terminator a scris: | Vreau sa imi cumpar 2x subwoofere si un amplificator,ca urmare am nevoie de niste sfaturi sau sugesti:
Eu as vrea undeva la 2x 250 W RMS si un amplificator de 1000W
Problema nu e aici,ci la faptul ca nu cunosc specificatiile de nici un fel...
Bugetul e de 600 ron,deci ma voi inclina spre piata SH
Imi puteti spune ce firme ar trebui sa urmaresc , cati ohmi sa aibe,chiar ma pierd si nu as vrea sa ies cu un sunet deranjabil,astept orice fel de sfat sau indrumare,dar sa nu depasim 600 ... |
daca zici ca ai BMW si iti pui 2 de 250w rms s-ar putea sa nu prea le auzi...prieteni stiu de ce.
Decat 2 proaste mai bine unul bun.
insa cu 600 ron nu faci mare branza,dar poti sa incerci. _________________ Apline CDE-170RM , DLS C6A+ DLS CA41 , Alpine SWR-1222D + DLS CA23 |
|
| Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Iun 23, 2014 10:30 pm Titlul subiectului: Re: Amp + 2x Subw SH,buget redus! |
|
|
| hexis a scris: | | daca zici ca ai BMW si iti pui 2 de 250w rms s-ar putea sa nu prea le auzi...prieteni stiu de ce. |
Wut ? Care e problema la BMW ? Explica te rog ... E legat cumva de antifonare ? _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
| Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Iun 23, 2014 11:59 pm Titlul subiectului: Re: Amp + 2x Subw SH,buget redus! |
|
|
| ionuutzuu a scris: | | hexis a scris: | | daca zici ca ai BMW si iti pui 2 de 250w rms s-ar putea sa nu prea le auzi...prieteni stiu de ce. |
Wut ? Care e problema la BMW ? Explica te rog ... E legat cumva de antifonare ? |
Nu ,e legat de faptul ca e Sedan .Plus de asta masina e solida din toate punctele de vedere si nu trece asa usor bassul de bancheta.
Incearca sa iei un singur difuzor si bun.
Plus de asta,cel mai important aspect al sunetului : incinta.O incinta prost gandita/construita atrage dupa sine un sunet echivalent.
Sealed iese din ecuatie la banii astia.Iti trebuie ceva destul de puternic si rapid sa il simti.Iar Bass-Reflexul simplu e un neajuns. |
|
| Sus |
|
 |
Terminator
|
Trimis: Sâm Iun 28, 2014 10:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Posturi sunt, dar o configuratie cat de cat ? Doar sa stiu ce ar trebuii urmarit in banii astia |
|
| Sus |
|
 |
dragosdls Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013 Mesaje: 354 Locație: Prahova
|
|
| Sus |
|
 |
|