|
|
|
Autor |
Mesaj |
X-Dude
Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 13 Locație: Cernavoda
|
Trimis: Lun Sep 18, 2006 4:24 am Titlul subiectului: amp pt kicker |
|
|
pt kicker TS10L5 ce amp ieftin recomandati?si de ce as cumpara unu scump? doar pt subwoofer..nu altceva.. ma gandeam la xtreme XA-6002 cik scoate 600w in punte.. |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Sep 18, 2006 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
600W e puterea maxima. RMS ar fi pe la 300W, cam putin pentru wooferul respectiv.
Amplificatorul este la fel de important ca si woofer-ul. De ce sa iei un subwoofer extrem de potent si scump si sa-l amplifici cu ceva prea slab si ieftin?
Ca sa scoti aproape tot din wooferu asta ar trebui amplificat de o statie gen DLS CA12 minim.
Sau Xtreme XA-8100 (dar eu as alege DLS-ul).
O statie mai scumpa iti ofera ceva mai multa calitate, mai multa putere decat una mai ieftina (cotata la aceiasi putere) si nu in ultimul rand mai multe reglaje. In cazul unui subwoofer un filtru subsonic este foarte util si in cazul lui CA12 filtrul HP este de fapt un subsonic variabil ce poate fi folosit in acelasi timp cu filtrul LP (care este si el ajustabil pe 12 sau 24 dB). Ar mai fi si reglajul de faza... Deci o statie de firma chiar oferta mai multe si merita banii.
Am zis "aproape tot" mai sus pentru ca se poate si mai mult cu o statie mai scumpa. |
|
Sus |
|
 |
andrei006 Priceput
Data înscrierii: 05/Sep/2006 Mesaje: 338 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 18, 2006 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
calitatea se plateste intotdeauna.
eu te sfatuiesc sa iei un monobloc pentru un subwoofer.
din proprie experienta iti spun, ca am un kicker in masina, si consuma foarte mult. cauta un condensator bun, un cablu suficient de gros, si nu monobloc pe la 400 rms. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|