Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ampl + dif sub pe MEGANE 2 Sedane

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Vally28

Data înscrierii: 04/Dec/2006

MesajTrimis: Lun Dec 04, 2006 11:14 pm    Titlul subiectului: Ampl + dif sub pe MEGANE 2 Sedane Răspunde cu citat (quote)

Salutare la toti pentru incepu! Am si eu o mica MARE problema. Vreau sa bag un pic de bass in SISTEMUL audio original de pe un Megane 2 asa ca ma gandeam sa cumpar un ampl CS60.2 + un sub GTO 804 pentru inceput ca apoi, peste cateva luni sa mai iau un set identic. Problema e ca nu stiu daca
1. e ceva de capul lor
2. sunt compatibile
3. pot monta doua ampl pe rcd original de pe megane (nu l-am demontat sa vad ce mufe are). Va rog tineti cont de faptul ca sunt || (a se intelege paralel) cu chestiile astea. Multumesc anticipat ptr ajutor
P.S. Accept recomandari ptr alte configuratii tinand cont de faptul ca momentan dispun de aprox 6 mil doar ptr sub si ampl urmand un alt upgrade peste cateva luni. Si inca o chestie importanta: spatiul ocupat din portbagaj trebuie sa fie minim.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Lun Dec 04, 2006 11:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:25 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Vally28

Data înscrierii: 04/Dec/2006

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 8:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuze de greseala dar am uitat sa specific ca incintele vor arata ceva de genul asta http://www.daciaclub.ro/index.php?s=d897eb2550e7337c56ceaa0c059b619c&act=Attach&type=post&id=35566
deci sub -ul nu o sa fie open air . Acesta era motivul pentru care ma orientasem spre un dif mai mic si si pentru un numar de 2 buc (arata ca naiba daca nu sunt ocupate amandoua spatiile).
Sus
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2006 10:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum