|
|
|
Autor |
Mesaj |
Vally28
Data înscrierii: 04/Dec/2006 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Dec 04, 2006 11:14 pm Titlul subiectului: Ampl + dif sub pe MEGANE 2 Sedane |
|
|
Salutare la toti pentru incepu! Am si eu o mica MARE problema. Vreau sa bag un pic de bass in SISTEMUL audio original de pe un Megane 2 asa ca ma gandeam sa cumpar un ampl CS60.2 + un sub GTO 804 pentru inceput ca apoi, peste cateva luni sa mai iau un set identic. Problema e ca nu stiu daca
1. e ceva de capul lor
2. sunt compatibile
3. pot monta doua ampl pe rcd original de pe megane (nu l-am demontat sa vad ce mufe are). Va rog tineti cont de faptul ca sunt || (a se intelege paralel) cu chestiile astea. Multumesc anticipat ptr ajutor
P.S. Accept recomandari ptr alte configuratii tinand cont de faptul ca momentan dispun de aprox 6 mil doar ptr sub si ampl urmand un alt upgrade peste cateva luni. Si inca o chestie importanta: spatiul ocupat din portbagaj trebuie sa fie minim. |
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Lun Dec 04, 2006 11:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:25 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
Vally28
Data înscrierii: 04/Dec/2006 Mesaje: 5
|
|
Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
Trimis: Mar Dec 05, 2006 10:02 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|