Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Ampl + dif sub
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 11:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofer/DLS/Reference_W710/

e peste gt4-10. mult...si are tot 25cm, si s-ar pupa bine cu gta 275.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 11:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima modificare efectuată de către Silviu la Vin Dec 15, 2006 7:31 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 12:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

blaupunkt gta 275 e o statie fff slaba. am testat-o ... si e lipsita de vlaga. pusa pe 2 boxe pioneer TS-A6921 nu era mare diferenta in compartatie cu amplificarea directa de pe mp3. de fapt si faptul ca e facuta 90% din plastic ... iti pune semne de intrebare.
ps: in schimb un blaupunkt GTA 270 misca fara probleme un woofer alpine de 200rms.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dragul meu, 275 am si eu, si sunt multumit de ea. nu stiu cum ai probat-o tu da mie mi-a lasat o impresie buna, mai ales la bugetul ei. important e sa o poti evalua in functie de categoria din care face parte. si la banii aia isi face bine treaba.
Sus
M3

Data înscrierii: 28/Noi/2006
Locație: CRAIOVA

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 1:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, silviu! Masina a mai fost prevazuta cu asha ceva.. Am avut pe ea o statie sony 2x90W, cu un subwoofer ATTO..
Sus
M3

Data înscrierii: 28/Noi/2006
Locație: CRAIOVA

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 4:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi de sfaturi! Cred k m-am hotarat... amplificatorul va ramane Blaupunkt GTA 275 sau Pyle PLAD212, iar difuzorul ramane sigur Infinity Kappa 100.3se.
Sus
andrei006
Priceput

Data înscrierii: 05/Sep/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Noi 29, 2006 4:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@asus: probabil ca in pretul ei e buna, dar totusi parca nu are multa vlaga in ea. 270 mi s-a parut mult mai "potenta" Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum