|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
alfa33
Data înscrierii: 04/Mai/2008 Mesaje: 6 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Mai 31, 2008 10:48 pm Titlul subiectului: Amplif pentru Hertz ESK165 |
|
|
salutare, va rog ajutorul vostru pentru a-mi alege un amplif ptr boxele din subiect. ELe au 100w rms, se pun pe un Golf5. Bugetul este limitat la max 300 ron, si practic am nevoie de ceva care sa imi inlocuiasca cel stock si sa miste cat de cat boxele. Am gasit astea: Blaupunkt/Magnat/Crunch/MAC Audio. Daca aveti alte recomandari, va rog.
Cele Hertz cum sunt ? Am vazut in Ungaria la un pret bun. _________________ Golf 5, 1.9TDI / Astra H 1.6 Twinport |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Dum Iun 01, 2008 12:18 am Titlul subiectului: |
|
|
In zona asta de pret pot sa-ti recomand Magnat Rock 4000 care este un amplificator foarte robust si fiabil. Nu suna rau pe difuzoare si are suficienta putere. De la mac nu ar fi decat MPX 2500 dar care nu mai e ce a fost, in ultimul timp am vazut situatii in care se incinge nepermis de mult...
Si Crunch ar fi OK.
Blaupunkt in principiu sunt foarte bune dar atentie la puteri. In general in zona asta de pret obtii mai putina putere decat de la un amp Magnat. |
|
| Sus |
|
 |
alfa33
Data înscrierii: 04/Mai/2008 Mesaje: 6 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mie Iun 04, 2008 12:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mihai, mersi mult de informatii - foarte utile -. Inca nu m-am decis, dar oricum in "finala" e Magnat 4000 si Hertz. Ma intereseaza cele entry level de la Hertz daca sunt ok, ce avantaje au fata de M4000 de ex, etc.
Mersi _________________ Golf 5, 1.9TDI / Astra H 1.6 Twinport |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|