|
|
|
Autor |
Mesaj |
Leutzu
Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 19 Locație: student
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 3:23 am Titlul subiectului: Amplif pentru sistem |
|
|
Se dau urmatoarele perechi de boxe:
1. Hertz Hi-Energy HT-20 (twitere 20mm 100W 92DB/ SPL)
2. O pereche de MIDRANGE-uri Hertz HI-Energy HL-70 ( 70mm 100W peak si 50W Continous play 91DB/ SPL).
3. Inca o pereche de difuzoare de 16' pentru BASS (nu m-am hotarat inca asupra lor)
Ce amplificator sa imi cumpar pentru acest sistem (va fi montat pe usile din fata) si cum se va face montajul (ma refer cum se leaga difuzoarele - sistemele pe 2 canale stiu ca au acel filtru dar pe 3 chiar nu am nici cea mai mica idee). |
|
Sus |
|
 |
chris Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006 Mesaje: 220 Locație: bucuresti
|
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 11:58 am Titlul subiectului: |
|
|
el cred ca vrea ceva in genul asta: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/K2_Power_165_K3P/
dar cum puterea este pratic la jumatate, doua mid-bass la 50w ar insemna 100w in 2 ohm, adica perfect pt: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA22/
in cazul tau vei lega in paralel un filtru pt sub dar cred ca merge legat si la filtrele sistemului.....
dar dc nu e sistem, si ai luat doar componente, mai bine iti cumperi filtre pe 3 cai si le modifici putin din condensatori astfel incat pe partea de medii sa intre mai mult bas, nu doar voce...
desi nu inteleg de ce vrei asa ceva, cand masina ta suporta 4 sisteme bune, care pot fi reglate mai bine decat ceva pe 3 cai improvizat...unele filtre pot sa defazeze sunetul |
|
Sus |
|
 |
Leutzu
Data înscrierii: 21/Iul/2006 Mesaje: 19 Locație: student
|
Trimis: Joi Apr 26, 2007 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ca amplificator si eu ma gandisem tot la acest DLS sau la un 75.2 , difuzoarele de bass (cele de 16) ma gandeam tot la ceva de la hertz (sunt ceva mai ieftine decat aceste focal-uri si sunt mai apropiate de bugetul meu), totusi nu am de gand sa ma duc la nici un fel de concurs de SQL ci vreau doar un sistem care sa imi bucure mie timpanele. Pentru twitere si difurile de midd am deja niste filtre pe care mi le-a dat un amic care se ocupa de "instalatii profesionale", din paate acum a plecat in Italia si nu mai beneficiez de sfaturile lui, de aceea am si apelat la voi.
Multumesc pentru sfaturi. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|