Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

amplif pt sub

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
dronaleth
Priceput

Data înscrierii: 19/Ian/2007

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 7:55 pm    Titlul subiectului: amplif pt sub Răspunde cu citat (quote)

am un sub mtx xt12-04 intr-o incinta vented intro dacie 1410 berlina..ii amplificat de un mac audio mpx 2500 dar doresc sa il schimb pentru ca am strans ceva bani...ce amplificator s-ar potrivi cel mai bine pentru acesti sub.mentionez ca doresc bubuiala mare si nu claritate..multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 8:00 pm    Titlul subiectului: Re: amplif pt sub Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_75.2/
sau, ca sa ramai pe (aproximativ) acelasi brand:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Coustic/C400/

Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iun 26, 2007 8:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uite si o solutie care da bine la raportul calitate/pret:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTA_2.150MK2/
Are aproximativ 300 W RMS in punte @ 4 Ohmi.
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 10:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dronaleth cum se comporta subul in dacie ?
am si eu acelasi tip de masina si .... ma batea un gand sa pun ceva ieftin "pe ea"
Sus
dronaleth
Priceput

Data înscrierii: 19/Ian/2007

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 5:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai cu amplifu asta merge destul de bine, dar cred ca ar merge si mai bine cu alt amplif mai bun..acuma depinde de urechea fiecaruia si de pretentzii... la mine drangane bine tabla pe ea
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 8:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu nu vreau sa zdrangane tabla - eu vreau sa se auda de la distanta Rolling Eyes
Sus
Geo_atb

Data înscrierii: 23/Noi/2006
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2007 4:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sal eu am http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/MTX/T4512-44/ , tot pe o Dacia berlina, amplificat de un Sony Xplode de 150w....si imi misca matzele imi mine...
iar de la distanta...intai il simti..apoi il auzi... acum ma gandesc oare cum se aud oare un 7500 sau 9500:D

niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2007 5:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Geo_atb, din specificatii, subul si amplificatorul ala nu par sa fie cine stie ce... si statia cel putin e slaba la 150W, dar daca tu zici ca iti misca matzele... acuma depinde si de masina.... Rolling Eyes
Geo_atb

Data înscrierii: 23/Noi/2006
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Vin Iun 29, 2007 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

niq...e o Dacie normala...cu un port de 14 la luneta....
stiu e nu e cine stie ce de amplif...si nici d sub..daia am si zis ca cum se or auzi 7500 sau 9500...
oricum...si la subul asta dak ii pun un aplif mai puternic....o sa fie si mai klumea...da e dacia...si asa...mi se slabesc suruburile de pe la oglinzi...si portbagaj...
am si un 1204t ..dar care nu se aude asa penal...asta se aude mai frumos...bassul e mai bass... Laughing

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum