Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

amplif pt. subwoofer MAC audio ICEFIRE 225

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
valy_gmv

Data înscrierii: 02/Aug/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mie Aug 02, 2006 2:32 am    Titlul subiectului: amplif pt. subwoofer MAC audio ICEFIRE 225 Răspunde cu citat (quote)

sal... am si eu o intrebare, am un mac icefire 225 de la voi, cadou de la un prieten si as vrea sa stiu ce amplif ar fi ideal pt. el Confused de preferat tot MAC... da' pana la urma nu conteaza... sa dea randament Very Happy
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Aug 02, 2006 10:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti recomandam cu caldura Magnat The Rock Mono. Contacteaza-ne la 0765 255 466 pentru detalii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
valy_gmv

Data înscrierii: 02/Aug/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Joi Aug 03, 2006 2:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vad ca pe site nu aveti in oferta amplif MAGNAT The Rock mono, decat seria phantom si bull power erau mono... care sunt destul de scumpe Very Happy. daca aveti unu The Rock mono, m-ar interesa sa cumpar. am vazut k astea seria the rock au raport pret/putere destul de convenabil. ms:)
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Aug 03, 2006 11:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe site nu apare in oferta, dar va aparea in cateva zile. Daca esti interesat sa il cumperi, el se afla deja pe stoc si ne poti contacta telefonic pentru achizitionarea lui. 0765 255 466 / 0720 255 466
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Joi Aug 03, 2006 11:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A aparut acum: http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/MAGNAT/The_Rock/The_Rock_Mono/
Pretul e de 669,90 lei
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum