Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Amplificare Boxe fata+ Subwoofer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
moartealeo

Data înscrierii: 10/Noi/2016

MesajTrimis: Mar Noi 15, 2016 3:07 am    Titlul subiectului: Amplificare Boxe fata+ Subwoofer Răspunde cu citat (quote)

Salut mi-am cumparat recent o pereche de boxe fata . Din cauza performantelor scazute si nemultumirilor am decis ( prin recomandare ) sa le amplific pentru ca diferenta din cate am auzit o sa fie enorma . Difurile sunt niste Mac-uri http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Mac-Audio/MPE/MPE-2.16/ .Iar statia care am gasit-o ( intru in posesia ei in cateva zile) este Mac Audio MPX 2500
Intrebarile mele sunt
1. Cu statia asta pot amplifica Cele doua dif-uri Mac + un subwoofer (inca nu am intentionez pe viitor )
2.Cum amplific boxele pe 2 cai , adica cum ma leg de boxa si twetter inca nu am ideie
3. Am inteles chiar daca statia are un filtru si din cate vad de la ea este de bass recomandati sa pun filtre pentru boxe si ce filtre
4. La dif-uri la specificatii apare frecventa crossover : 3800 Hz .. Ce inseamna asta trebuie ales filtrul dupa aceasta frecventa ?
5. Inafara de rca cablu de alimentare Remote control si masa Ce cabluri voi folosi pentru legarea la dif-uri si dupa ce caracteristica aleg un cablu mai bun
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Noi 15, 2016 11:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Are doar 2 canale. Deci, ori boxe fata ori sw.
2. Iti recomand un service specializat sau multe tutoriale pe YT.
3. Boxele tale nu au filtre in pachet? Ar trebui sa aibe o cutiuta mica sau daca nu, condensator pe tw. Indiferent de situatie, tot ar trebui sa pui un HPF din amplificator. Aici cauti tu pe google ce si cum. Eu recomand undeva la 50-80hz in functie de puterea aplicata si bassul dorit.
4. Aia e frecvtenta unde intra tw-ul.
5. Reciteste punctul 2.

moartealeo

Data înscrierii: 10/Noi/2016

MesajTrimis: Mar Noi 15, 2016 5:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc mult ai fost de foarte mare ajutor . Cel putin ma gandeam la un sw acum stiu ca daca am sa iau statia ma multumesc doar cu dif-urile amplificate . Iar la boxe nu am primit nici o cutie dar ele au condesator la tw . Deci nu trebuie sa mai iau nimic altceva va fii ok doar cu condesatorul din tw si la dif-uri sa reglez din aplificator ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum