Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

amplificare pt boxe..plz help

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ender

Data înscrierii: 04/Noi/2008

MesajTrimis: Mar Noi 04, 2008 7:57 pm    Titlul subiectului: amplificare pt boxe..plz help Răspunde cu citat (quote)

HU:http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DB288RUSB/
Pe fata:http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HERTZ/Sisteme/Dieci_DSK_165/
Pe spate:http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_16T/

Intrebarea mea:Merita sa mi iau amplificator pt ce am?Chiar vreu sa scot mai mult din ele.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Mar Noi 04, 2008 8:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu face greseala sa amplifici hertz dieci pt ca iti vor crapa Shocked Exclamation
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mar Noi 04, 2008 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adypala a scris:
nu face greseala sa amplifici hertz dieci pt ca iti vor crapa Shocked Exclamation

?? sincer nu am vazut niciodata difurile, dar dupa cum arata daca le bagi ceva dB la "bass" dau pe spate. dar totusi, chiar atat de rau?

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Mar Noi 04, 2008 11:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Andry a scris:
adypala a scris:

?? sincer nu am vazut niciodata difurile, dar dupa cum arata daca le bagi ceva dB la "bass" dau pe spate. dar totusi, chiar atat de rau?

s-a mai discutat despre chestia asta.....nu e recomandat sa le amplifici,chiar producatorul o zice
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Mie Noi 05, 2008 1:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si daca esti baiat destept si le pui un trece-sus la 40hz ca oricum de pe acolo incepe sa fie liniste ?
ce poate fi mai rau : sa asculti direct la player la 10-15w ca sa nu isi dea duhu sau sa pui un amp mic ca orice dif rezista sigur la mult mai multa putere decat aia a playerului?
normal ca parca sunt cam multi aia 80w delarati,dar si 40-50 sa fie si daca scoti frecv alea pe care oricum nu le pot reda garantat o sa fie alta treaba
Eu sunt pro amplificare pt orice dif.Nu stiu cati ati vazut ca anumite playere cu finali de kko intra in oscilatie cand te apropii de puterea maxima si membranele folfaie fara nici o legatura cu muzica
Multi asculta cu loudnesurile si corectiile la blana,oare cati w mai o putea duce finalii aia in acest fel
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum