|
Autor |
Mesaj |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
|
Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
|
Sus |
|
 |
NoNameX Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 155 Locație: In Sound
|
Trimis: Mie Dec 20, 2006 11:35 pm Titlul subiectului: Re: Amplificare |
|
|
...eu la amplificatoarele acelea mi-as lua DIFURI si SUB tot DLS...ti-ai face o linie DLS draguta care cred o sa se auda foarte bine...
asteapta parerea unui cunoscator mai bun decat mine.... |
|
Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
|
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 5:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Amplificatoarele care merg intr-un ohm sa stii ca nu le doare nimica!!!
dc asa e specificat pe ele...foarte bine, inseamna ca de-asta s-au si inventat pt a avea mai multe posibilitati de conectare cu boxele preferate...e o chestie de keting pana la urma...
ce nu puteau sa fie toate in 4 ohm si gata...??
da uite ca nu e,..si cu toate astea noi avem de castigat, deoarece le putem personaliza in fel si chip
pt subul ala recomand DLS CA23=400w, in punte si merge cum vrei tu,..in 4 ohm,..cica ca pana la urma finalii tot in 2 merg
sau dc vrei sa scoti untul din el, cumpara CA12 si legi pe 1 ohm si ai 500w, e f simplu si ieftin si foarte clar!!!
cat despre jbl-de pe fata,..nu se marita, pt ca nu te intereseaza bass-ul pe care l-ar scoate ele cu plasticul de pe portiere, si e o aruncatura de bani....aaaa, dc vrei ceva de "fite" cumpara focal http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare/Focal/Access_130_CA1/
sau dc vrei ieftin mergi pe jbl sistem de 2 ohm amplificate de gta2 special, vei scoate mai multe medii si inalte doar la pretul jbl power..
alea le-as folosii dc as avea incinte montate in usi nu asa pe "gard" |
|
Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 11:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Pe mine de la sistemul de pe fata ma intereseaza doar partea de medii si inalte, usile oricum vor fi insonorizate cu Stinger, iar eu unul nu cred ca se aude la fel seria GTO cu Power si nu ma refer doar la putere ci si la calitatea sunetului pe care o reproduc. |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 22, 2006 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe CA23 nu as lasa singure niste P-uri, totusi, e amplificator sanatos!
poti sa-ti mai pui niste ovale in incinte, se gasesc incinte inchise, la vre-o 70 lei, mochetate frumos, as merge pe infinity in incinte pe spate...statia setata pela 80hz si cred ca se va auzi ca in Crystal..bine+P1022, desi pt un milion se merita P1222, ca sa te auzi bine la semafor
P1222 il vad numai cu un CA12
14 milioane,numai amp-urile |
|
Sus |
|
 |
taz21 Pasionat
Data înscrierii: 23/Oct/2006 Mesaje: 75 Locație: Jud. C-ta
|
Trimis: Joi Ian 04, 2007 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Combinatia arata bine, doar ca ar merge mai bine niste DLS MS6A pe fata pt. CA23 si un sub mai puternic pt. CAD11, eventual unul de 650-700 in 2ohm, sau daca nu unul intr-un ohm apropae de 1000w.
Parerea mea.
Sa ne spui ce ai ales.
Bafta |
|
Sus |
|
 |
|