|
|
|
Autor |
Mesaj |
NAndiV
Data înscrierii: 22/Iul/2006 Mesaje: 3 Locație: Bistrita
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 11:21 am Titlul subiectului: Amplificatoare JBL |
|
|
Salut, vreau sa-mi iau 2 amplifuri de la JBL. Unul pt un GTI W15 si celalalt pt difurile din interior care vor fi tot JBL(posibil C608 GTI). Variantele mele la amplifuri sunt JBL BPX 1100.1 si JBL PX 300.4. Imi puteti recomanda ceva mai bun la banii astia,tot asa 2 de la o alta marca, daca nu comenatrii asupta lor. Astept si parerea lui mihai lol.  |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 6:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut,
Avem si noi toata gama JBL dar nu sunt toate produsele pe site. (valabil pentru toate marcile de pe site).
Din moment ce mergi pe woofer si difuzoare JBL, e misto sa mergi pe JBL pana la capat, amplificatoarele mentionate sunt potrivite difuzoarelor.
Preturile noastre ar fi:
JBL BPX 1100.1 - 2499 RON
JBL PX 300.4 - 1199 RON
Ca alternative la pret similar ti-as putea recomanda DLS:
Pentru difuzoare un DLS Reference RA40 (1220 RON) si
pentru subwoofer doua CAD11 legate in bridge (1150 x 2 = 2300 RON).
Cred ca si cu un CAD15 cotat de DLS la 550W RMS in 4 ohmi scoti cam tot ce se poate din GTi W15. CAD15 ar fi 1600 RON.
DLS sunt multi mai conservatori in specificatii, nu te uita ca RA40 figureaza cu 4 x 50W RMS.. calitatea sunetului e super, e un amplificator de competitie SQ. Pentru subwoofer sunt indicate amplificatoarele de clasa D cum sunt CAD11 si CAD15; au o eficienta mai mare ceea ce inseamna consum ceva mai mic si mai putina caldura emanata. Si la puteri de genul asta curentul consumat si caldura degajata sunt probleme serioase.
(pentru difuzoare ai putea sa iei mai multa putere... au totusi 150W RMS... ca sa te incadrezi in buget ai putea sa iei ceva mai puternic dar dintr-o gama inferioara atat de la DLS cat si de la JBL: doua DLS CA23 de exemplu; depinde ce vrei, sa scoti toata puterea sau calitate cat mai buna)
Ce faci cu alimentarea si insonorizarea? adica ce baterii / condensatoare / alternator / insonorizare ai de gand sa mai pui pentru sistemul asta? Pe ce masina?
DLS este singura alternativa la care ma pot gandi care sa ofere o calitate mai buna sau comparabila cu JBL. Bineinteles mai e Infinity dar cu preturi mai mari.
Si daca tot te-ar tenta DLS, arunca o privire si la DLS Iridium 6.2 (1330 RON) in loc de C608 GTi.... Sunt mai bune si au luat o gramada de premii prin toata Europa la concursuri.
Oricum, succes cu sistemul, o sa sune cam bine! |
|
Sus |
|
 |
NAndiV
Data înscrierii: 22/Iul/2006 Mesaje: 3 Locație: Bistrita
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 9:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Salut, masina pe care va fi montat sistemul e un Audi A6 '02 2.5 TDI, de aceea ma astept sa scap de modificarea alternatorului, daca nu unul de 120-130AMP trebuie sa faca fata. Bateria va urma si i-a schimbata cu una de min. 80 AMP. Ca si condensator unul de 12 Farad de la Ground Zero e pe lista.
Am 2 intrebari la partea de insonorizare, podeaua si plafonul nu le-am luat in considerare, doar usile fata-spate si portbagajul, e suficient la masina asta nu? Exista o alternativa la fel de buna ca si Dynamat Extreme dar totusi mai ieftina? Aici va rog sa-mi faceti o oferta (estimativa), pt cati m² intra.
Am auzit pe ceva forumuri ca o sa intampin probleme incercand sa obtin o incinta f buna pe usile de la Audi, difuzoarele fixandu-se pe 'fata usii'. Pt asta vreau sa-mi fac incinte din MDF, si sper sa scap.
Am sa merg pe JBL si la amplificatoare, desi CAD 15 are un pret f bun pe langa BPX1100.1 dar, cred ca e o idee cam slab pt GTI W15. Oricum playerul mai trebuie sa mai astepte, ca altfel nu am bani pt insonorizare si toate incintele.
La cablaraie, ce firme se gasesc la noi si care sunt bune?
Daca credeti ca am omis ceva ziceti. |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Dum Iul 23, 2006 4:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
Legat de partea de antifonare, opinia mea este ca pentru un A6 de doar 4 ani iti este suficienta antifonarea usilor, cu conditia ca aceasta sa fie facuta cum trebuie. La capitolul materiale de antifonare, eu am mers pe toate masinile mele pe Dynamat. Pentru 4 usi facute corect iti ajung un kit de Original Bulk si unul de Xtreme Bulk. Voi incerca in zilele urmatoare sa iti fac niste oferte de la alti producatori de materiale similare, ma gandesc aici la producatorii Caliber si Stinger, insa personal iti recomand cu caldura sa mergi pe Dynamat.
La cablaje, firme disponibile pe piata romaneasca sunt N (Alfatec, Dietz, Stinger, AIV, Phonocar, etc). Eu personal ti-as recomanda cablaje DLS, dar din pacate importatorul oficial Alarm Service nu importa si cabluri DLS. Teoretic, poti merge pe orice brand, cu conditia ca produsele alese sa fie de calitate. Apropo, in cazu tau, iti recomand alimentare AWG O, avand in vedere puterea pe care intentionezi sa o "deploy" pe masina. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|