Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

amplificator 220v + subwoofer

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere de interior

Autor Mesaj
stoica22
Priceput

Data înscrierii: 04/Aug/2012

MesajTrimis: Mie Sep 12, 2012 7:18 pm    Titlul subiectului: amplificator 220v + subwoofer Răspunde cu citat (quote)

Salut am o problema daca ma puteti ajuta.
Am o un amplificator care il folosesc in apartament > un LQP-900 pe 2 boxe de podea Eltax concept 700.

Problema este ca ampliful are dor buton ON\OFF si 2 de volum si nici un alt reglaj iar impedanta este de 4 si 8 ohmi, si vreau sa stiu cum as putea si daca se poate folosi un subwoofer pe el fara sa se auda si mediile.... precizez ca am bagat un sub pe el si scoate si medii ...
\Ma intereseaza daca as putea face ceva sa se auda doar basul
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dorutudj

Data înscrierii: 21/Aug/2012
Locație: Valea Lupului, jud. Iasi

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2012 11:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este normal sa scoata si medii daca nu are filtru acel sub, poti folosi un filtru pasiv pentru difuzorul de bass sau un crossover intre sursa de muzica si amp ca sa elimini celelalte frecvente si sa pastrezi basul. in cazul tau daca inafara de bas vrei sa folosesti si boxe full range trebuie sa mergi pe varianta cu filtru pe bas. asta este parerea mea
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere de interior Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum