|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Marian
Data înscrierii: 05/Ian/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: Mie Ian 10, 2007 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am ascultat niciodata cum scoate un iPod, dar pot sa spun ca PDA - ul ce il am, deci nu ar mai trebui sa dau bani pe el, scoate un sunet mai bun ca si K750i (telefon Sony Ericsson) care a fost renumit pentru calitatea sunetului, multi spuneau ca e mai buna ca la iPod, sau cel putin pe la acelasi nivel. Cat despre efecte, in HU acestea sunt destul de limitate, dar in PDA majoritatea fiind realizate software, se poate ajunge la o infinitate, reglaje bass, ecouri...... + ai redare video. In casa PDA-ul suna super ok pe un sistem 5.1 dar nu pot sa il exploatez la maxim in masina deoarece nu am AUX-IN la HU.
Deci daca ar fi la sunet ca si iPod-ul se poate merge pe varianta amplificator + PDA? in loc sa schimb CD - ul, sau tot mai bine e sa alt HU (pioneer 4800 de exemplu sau in gama aia de pret) + amplificator? Nu vreau sa dau bani aiurea pe alt HU decat daca se merita cu adevarat, vreau sa sune cat mai bine. |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 11, 2007 3:53 am Titlul subiectului: |
|
|
pai nu degaba am dat un ban, nu?
de fapt banii pt P1222 si 6-mil de haine , dar dc e...cine are si sistem video in masina, si asta fara sa bage discuri..in fine
Marian, candoigeorge, e adresa mea de mess....vb acolo |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|