|
|
|
Autor |
Mesaj |
dre
Data înscrierii: 17/Sep/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Sâm Sep 30, 2006 5:16 pm Titlul subiectului: Amplificator cu TDA 8560q,pot sa-l modific pt un subwoofer? |
|
|
am un amplificator cu TDA 8560q,pot sa-l modific pt un subwoofer? pe el scrie 80w dar nu prea cred ....are doua canale..
Amplificatorul e cumparat acum aproape un an de la www.adelaida.ro sansound(ad 003.1N)
Are 2 tipuri de intrari ..low-cu mufa jack ,high cu mufe RCA ,volum control,bass si treble
Oare cum pot s-o fac pt subwoofer?Ma gandeam sa-i schimb finalii cu altii si sa fac punte intre ei dar...nu stiu de care.. sau daca aveti alte idei... |
|
Sus |
|
 |
marku_trd Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006 Mesaje: 236 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Oct 01, 2006 10:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Fiecare iesire a acestui amplificator este deja in punte, asa ca nu se mai pot lega cele doua in punte.Acest amplificator se alimenteaza cu 12v, deci nu vei gasi nici o sursa de tensiune inauntru.Oricum, puterea este mult prea mica pentru un subwoofer.Parerea mea este ca nu ai ce face cu acest amplificator si nici nu se poate modifica.Odata ce scoti partea de amplificare,nu va mai ramane nimic acolo.Te sfatuiesc sa iti iei un alt amplificator special pentru subwoofer,de o putere mai mare. |
|
Sus |
|
 |
Fery_ Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006 Mesaje: 146 Locație: deva
|
Trimis: Mie Oct 04, 2006 12:14 am Titlul subiectului: sal |
|
|
cunosc acest final TDA8560......si pot sa-ti spun ca nu ai ce cauta cu el pe un subwoofer integratu ala scoate dupa specificatiile producatorului(PHILIPS)2x40w/2ohmi.....nu e chiar rau dar e anemic pentru un subwoofer real nu da mai mult decat un canal de pe orice HU mai klumea |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|