Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Amplificator cu TDA 8560q,pot sa-l modific pt un subwoofer?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
dre

Data înscrierii: 17/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 30, 2006 5:16 pm    Titlul subiectului: Amplificator cu TDA 8560q,pot sa-l modific pt un subwoofer? Răspunde cu citat (quote)

am un amplificator cu TDA 8560q,pot sa-l modific pt un subwoofer? pe el scrie 80w dar nu prea cred ....are doua canale..
Amplificatorul e cumparat acum aproape un an de la www.adelaida.ro sansound(ad 003.1N)
Are 2 tipuri de intrari ..low-cu mufa jack ,high cu mufe RCA ,volum control,bass si treble

Oare cum pot s-o fac pt subwoofer?Ma gandeam sa-i schimb finalii cu altii si sa fac punte intre ei dar...nu stiu de care.. sau daca aveti alte idei...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
marku_trd
Priceput

Data înscrierii: 18/Sep/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Oct 01, 2006 10:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fiecare iesire a acestui amplificator este deja in punte, asa ca nu se mai pot lega cele doua in punte.Acest amplificator se alimenteaza cu 12v, deci nu vei gasi nici o sursa de tensiune inauntru.Oricum, puterea este mult prea mica pentru un subwoofer.Parerea mea este ca nu ai ce face cu acest amplificator si nici nu se poate modifica.Odata ce scoti partea de amplificare,nu va mai ramane nimic acolo.Te sfatuiesc sa iti iei un alt amplificator special pentru subwoofer,de o putere mai mare.
Sus
Fery_
Pasionat

Data înscrierii: 30/Iul/2006
Locație: deva

MesajTrimis: Mie Oct 04, 2006 12:14 am    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

cunosc acest final TDA8560......si pot sa-ti spun ca nu ai ce cauta cu el pe un subwoofer integratu ala scoate dupa specificatiile producatorului(PHILIPS)2x40w/2ohmi.....nu e chiar rau dar e anemic pentru un subwoofer real nu da mai mult decat un canal de pe orice HU mai klumea
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum