| |
| Autor |
Mesaj |
Robert Marooni Pasionat

Data înscrierii: 08/Feb/2012 Mesaje: 84 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iul 24, 2012 9:21 pm Titlul subiectului: Amplificator Focal Solid 2 NOU - 280 RON |
|
|
Amplificatorul este nou in cutie, nedesfacut, are garantie pana in 2014.
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Focal/Solid/Solid_2/
A fost cumparat pentru a fi montat, dar din lipsa de timp nu s-a mai ajuns acolo.
Poate fi vazut si testat in Bucuresti.
0730188568 _________________ Doubt is the father of invention. |
|
| Sus |
|
 |
Sugar20 Priceput

Data înscrierii: 19/Iun/2010 Mesaje: 411 Locație: Timis
|
Trimis: Mie Iul 25, 2012 5:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ampliful v-a ajunge la mine  _________________ " If it's too loud...
You're too old ! " |
|
| Sus |
|
 |
Robert Marooni Pasionat

|
Trimis: Joi Iul 26, 2012 4:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Corect! Vandut! _________________ Doubt is the father of invention. |
|
| Sus |
|
 |
Robert Marooni Pasionat

|
Trimis: Sâm Aug 11, 2012 11:32 am Titlul subiectului: Cumparatorul este tepar - SIRBU DAN |
|
|
Cumparatorul este tepar - GRIJA MARE.
Numele lui este
SIRBU DAN
Strada Panselelor 1, bl A8, sc A, et 4, ap 18
Sannicolau Mare
Tel 0722777628
Este un excroc si un mincinos de cea mai joasa speta. Nici acum nu mi-am primit banii sau amplificatorul inapoi.
Se roaga la telefon si se jura ca a pus banii exact cum fac tiganii cersetori.
Apoi incepe cu faze de genul: zi-mi adresa ca sa iti trimit amplificatorul inapoi. Dupa cauta tot felul de scuze cum ca ca adresa e incompleta, ca nu are bloc (de e adresa de casa) si scara, sta la tara si lucreaza foarte departe si nu are curier acolo. Ca abia luni poate, etc...
Si asta pentru 280 de Ron?
Nu imi vine sa cred ca inca mai exista oameni de o asa joasa speta. _________________ Doubt is the father of invention. |
|
| Sus |
|
 |
doggovy Priceput

Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 266 Locație: Timisoara
|
Trimis: Sâm Aug 11, 2012 11:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Scapai de toate astea daca asteptai intai sa primesti banii sau daca trimiteai prin curierat rapid cu plata ramburs.
Imi pare rau pentru cele intamplate, din pacate exista si asemenea specimene...si nu sunt putini  _________________ Beware tha Dogg |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Sâm Aug 11, 2012 2:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
oamenii astia ar trebui pedepsiti, dar candva o sa fie surprinsi de vreun eveniment nu tocmai placut lor, si nu o sa stie de ce.
toate au o rezolvare in viata asta. eu am primit un player care zicea omu ca merge, ca arata bine si cand am desfacut pachetul si am montat nu facea contact fata, piciorusele indoite de al contact fata cu corp player... o sa i se intoarca  _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Sâm Aug 11, 2012 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca il trimite inapoi si functioneaza calumea cumpar eu da s nu dai mie teapa  _________________ BasuL si cu Toba MarE
|
| Sus |
|
 |
BoggDaNN
Data înscrierii: 15/Iun/2012 Mesaje: 26 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Aug 11, 2012 11:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Salut .. Imi pare rau .. Daca vrei te pot ajuta sa il gasesti .. Da-mi un PM |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

|
Trimis: Sâm Aug 11, 2012 11:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
BogDaNN cu mine vorbeai?  _________________ BasuL si cu Toba MarE
|
| Sus |
|
 |
figo_jr Pasionat

Data înscrierii: 24/Oct/2011 Mesaje: 71
|
Trimis: Dum Aug 12, 2012 12:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| Dar nu inteleg cum l ai trimis tu fara ramburs.. |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
Trimis: Dum Aug 12, 2012 3:15 am Titlul subiectului: |
|
|
Deh....omul a zis ca are ceva posturi pe forum si e de incredere.
Pacat ca ti s-a intamplat asa.
Am patit-o si eu cu mister sugar(bine oarecum a fost din cauza mea dar am crezut ca e de incredere).Am trimis un colet prin posta in valoare de 950 lei si dupa ce am completat mandatele etc etc,tanti de la ghiseu a zis ca nu se poate plati transportul la destinatie si ca trebuie sa platesc eu.L-am trimis asa si i-am zis sa-mi trimita 50 de lei banii de transport prin mandat cand ridica coletul.Sufletul.....nici nu m-am agitat ptr banii aia,nu mai avea rost. |
|
| Sus |
|
 |
dijeiul Pasionat
Data înscrierii: 08/Iun/2007 Mesaje: 73 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Aug 12, 2012 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Salut, eu am primit de la Sugar un difuzor care a fost super impachetat si ranforsat de puteai sa joci pe cutia lui si nu patea nimic, nu au fost probleme, la mine a fost ramburs-curier. Imi pare rau pentru situatie! |
|
| Sus |
|
 |
Sugar20 Priceput

|
Trimis: Lun Aug 13, 2012 11:33 am Titlul subiectului: |
|
|
As dori sa clarific unele lucruri!
Declaratia domnului Robert mi se pare putin exagerata!
In data de 26.07.2012(joi) intre orele 9-10 am fost la sucursala BRD din oras ca sa depun banii in contul specificat de Robert!
Imediat dupa depunerea banilor prin OPl-am sunat si i-am spus intre orele 12-13 sa verifice daca i-au intrat banii.
Marti sau miercuri am fost sunat de la banca ca nu s-a reusit transferu din nu stiu ce motiv. M-a sunat Robert sa-mi spuna ca banii nu au ajuns in cont! Chiar mi-a trimis prin e-mail poza dupa IBAN-ul domnisoarei careia trebuia sa-i intre banii in cont! Tot la telefon mi-a spus ca se gandeste la o alta varianta ca sa rezolv cu banii, si am spus ok.
Timp de 3 zile nu a mai dat nici un semn, ca pe urma sa primesc mesaj cu ultimatum si amenintari cu daca....etc.
Am cerut datele sa-i pot returna amplificatorul iar acest rasp am primit(citez din mesajul primit de la Robert): "Pretev Tehnologii, Bd Energeticienilor 13-15, Bucuresti. Fan Courier ca nu am chef sa umblu pe la postas si nici sa astept 5 zile." Asta in conditiile in care nu am sediu Fan Courier in oras si distanta ca sa ajung la Fan Courier ar fi fost de 130 km (dus-intors).
I-am raspuns ca nu am sa fac distanta asta si sa-mi trimita datele pentru o expediere cu posta. Am primit urmatorul rasp si citez: "Tu fa ce vrei.."
Si nu am facut nimic, pentru ca daca el are orgoliu mare am si eu!
Dupa 3 zile parca primesc urmatoru mesaj si citez: "Ai 1 ora la dispozitie sa faci dovada expedierii sau ne suparam rau de tot (ultima parte nu o tin minte asa bine dar ceva de genu era) " ....pe urma au inceput sa "curga" mesajele de amenintare, mai m-a sunat nu stiu ce prieten de-al lui si asa mai departe!
Voi face astazi si voi posta pana cel tarziu la ora 21:00 o poza dupa ordinu de plata cu numele titularului, suma, stampila, data si semnatura operatorului de la ghiseu!
Tot astazi ii voi trimite lui Robert nr AWB ce o sa-l primesc la Fan Courier ca sa poata sa verifice ca i-am trimis coletul! Coletul il va primi exact cum l-am primit, impecabil din orice punct de vedere!
NU incerc sa ma scuz si am si eu partea mea de vina!
Dar e prea exagerat ce a descris el acolo! _________________ " If it's too loud...
You're too old ! " |
|
| Sus |
|
 |
LED
Data înscrierii: 05/Noi/2011 Mesaje: 28
|
Trimis: Vin Aug 17, 2012 11:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
salut , cand faci o tranzactie , si aia iti zice ca nu a reusit , iti zice intr-o zi , si nu peste trei.
- o tranzactie dureaza ori cateva minute , ori cate ore , tu trebuia sa verifici ziua urmatoare daca s-au trimis bani , si daca sa o faci dinou. |
|
| Sus |
|
 |
Sugar20 Priceput

|
Trimis: Sâm Aug 18, 2012 8:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| LED a scris: | salut , cand faci o tranzactie , si aia iti zice ca nu a reusit , iti zice intr-o zi , si nu peste trei.
- o tranzactie dureaza ori cateva minute , ori cate ore , tu trebuia sa verifici ziua urmatoare daca s-au trimis bani , si daca sa o faci dinou. |
Eu nu aveam de ce sa verific, asta trebuia sa faca destinataru, si tot el sa ma sune sa-mi zica ca nu a primit! Dar si el la randu lui tot dupa 3-4 zile m-a sunat! _________________ " If it's too loud...
You're too old ! " |
|
| Sus |
|
 |
|