| |
| Autor |
Mesaj |
paulikamarian
Data înscrierii: 07/Noi/2008 Mesaje: 7 Locație: mangalia
|
|
| Sus |
|
 |
GZ
Data înscrierii: 05/Iun/2008 Mesaje: 11
|
Trimis: Vin Noi 07, 2008 12:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca acest fapt se intampla pentru GZHC13X, explicatia este urmatoarea:
In filtru exista un polyswitch, care in momentul in care curentul ce trece prin el depaseste o anumita valoare, atunci el intra in functiune, decuplandu-ti inaltele, pentru a nu le arde. |
|
| Sus |
|
 |
raidaru_clonat Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 27/Oct/2008 Mesaje: 387 Locație: Arad
|
Trimis: Dum Noi 09, 2008 10:02 am Titlul subiectului: |
|
|
Este ceva normal, si eu am pe fata sistem hifonics zeus si spate magnat xtr si la ambele, filtrul de la sistem taie inaltele la un anumit volum. Daca vrei sa surzesti mai repede regleaza filtrele la +3 db(daca au aceasta optiune), astfel le v-a taia ceva mai tarziu  _________________ SPL Challange Bucuresti 2009 - 1st S15 open W - 153.6 db
EASCA BM 2009 - 1st outlaw - 152.2 db |
|
| Sus |
|
 |
paulikamarian
|
Trimis: Vin Noi 14, 2008 1:35 am Titlul subiectului: a |
|
|
nu cred ca asta`i problema,pt ca pe fata nu are filtrul acela complex si tot asa le taie! mai nou a inceput sa se si opreasca amplificatorul! dau mai incet si isi revine! nu`i problema de la unitatea audio pt ca amplificatorul de bas functioneaza! sunt foarte de dezamagit de amplificatorul asta! am luat teapa daca primesc oferte il vand e aproape nou! _________________ sarpe inelat |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Noi 17, 2008 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| problema e ca se incalzeste, si cand e fierbinte nici randament nu mai are.. |
|
| Sus |
|
 |
paulikamarian
|
Trimis: Lun Noi 17, 2008 3:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu se incalzeste! chiar daca`i dau drumul, dupa cateva secunde se opreste ea fiind rece!  _________________ sarpe inelat |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Noi 17, 2008 5:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Audi_A6 a scris: | | problema e ca se incalzeste, si cand e fierbinte nici randament nu mai are.. |
Am folosit amplificator pe care puteai frige oua si functiona fara nici un fel de probleme. Daca se incalzeste prea tare...ori cedeaza ori intra in protectie.
Problema cu caldura e foarte posibil sa fie legata de setul suplimentar de GZHC13x. Incearca sa asculti fata acel set si vezi daca se mai incalzeste amplificatorul. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Noi 17, 2008 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Na poftim ca nu se incalzeste! Inseamna ca filtrele au protectie pe tweeter, dar nu stiu cum functioneaza, altceva nu prea are, dar mai e de luat in calcul si Hu ca la un anumit nivel sa reduca semnalul frecventelor inalte sa nu distorsioneze..
adica da mai tare la amplif sa vezi dc e asa, sa nu mai fie nevoie sa dai din hu la blana. |
|
| Sus |
|
 |
|