Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Amplificator MAJESTIC PB 66

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
gusteru29

Data înscrierii: 28/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Noi 17, 2006 8:05 pm    Titlul subiectului: Amplificator MAJESTIC PB 66 Răspunde cu citat (quote)

salutare tuturor an si eu o intrebare..
poate duce fara problme amplificatoru mentionat mai sus doua GTO 1202D ??
Am inteles ca acest aplificator poate debita o putere de 2x300 W RMS. Este adevarat? Eu am tot aspteptat sa mai pomeneasca cineva de majestic dar... nimic...Eu momantan detin un blaupunkt GTb 300 si sincer sa fiu mi-e frica sa dau prea tare in el cu acest ampificator..parca simt eu ca nu mai poate difuzoru.
Astept raspuns de la voi ms Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 12:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Majestic e o semi-prastie, nici gand sa duca 2 GTO 1202D.
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 12:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti sa il folosesti pentru difuzoarele din masina sau suburi ceva mai "cu bun simt"
1202 pe el il storc de tot...parerea mea este ca nu o sa tina 2 1202-uri dupa el...
daca ai amplifu fa o proba daca ai cum....

cate sigurante si de ce valore are ?
Sus
gusteru29

MesajTrimis: Sâm Noi 18, 2006 9:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

amplificatoru are doua sigurante de 30 A.
Am sa revin ceva mai tarziu cu poze
Sus
gusteru29

MesajTrimis: Dum Noi 19, 2006 9:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am revenit cu ceva poze...scuzati calitate...

08102006(001).jpg
 Description:
 Filesize:  299.83 KB
 Viewed:  559 Time(s)

08102006(001).jpg

23092006(007).jpg
 Description:
 Filesize:  428.48 KB
 Viewed:  559 Time(s)

23092006(007).jpg

Sus
gusteru29

MesajTrimis: Lun Noi 20, 2006 11:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa inteleg ca...
Citat:
Majestic e o semi-prastie, nici gand sa duca 2 GTO 1202D

bine...sa zicem ca nu duce 2 GTO, dar chiar asa de prastie este acest amplif....
io am intrebat deoarece am auzit mai alte amplificatoare de renume si sincer se auzeau mult mai prost ca asta.....
Amplificatorul a fost testat si cu alte doua wofere....in afara de Blaupunktu meu GTb 300 pe care sincer il doboara...'si nici alea nu au prea facut fata/
Astea fiind spuse daca puteti recomandati-mi doua dif pt wofer pe care sa le pot misca cu acest amlificator.

De pe cartea tehnica reiese ca scoate:putere totala 700 W la 2 Ohm
adica 175W * 4 @ 2 ohm
130W * 4 @ 4 ohm
punte 2 * 350W @ 4 ohm

Pe cutia lui scrie Made in Korea, iar manualul este in italiana.
Poate mihai sau vlad stiu mai multe deoarece se ocupa cu importuri..sau ma rog...si imi pot da ceva detalii despre el.(poate le-or fi trecut lor pe la urechi vreu informatie)Surprised

Scuzati daca sunt insistent..nu vreau sa par ca eu am un amlificator cu care ma laud ,dar... vreau sa stiu un pic despre el..il schimb sau nu Rolling Eyes

Ultima modificare efectuată de către gusteru29 la Mar Noi 21, 2006 3:03 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
TWISTER
Pasionat

Data înscrierii: 02/Sep/2006

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu, sincer, cred ca tu confunzi distorsiunile cauzate de un amplificator suprasolicitat cu cele cauzate de subwoofer.
In practica, in foarte putine cazuri am constatat amplifuri supradimensionate fata de difuzoare, mare majoritate a cazurilor de distorsiuni fiind provocate de statii dopate cu semnal prea mare de intrare din dorinta de a scoate din ele mai mult decat pot da. Poate nu e cazul tau, insa...
Majestic e firma italiana din cate stiu eu, dar undeva la nivelul Roadstar-ului coreean. Statia pare ingrijit realizata, poti estima puterea privind grosimea sarmei din toroidal.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mar Noi 21, 2006 2:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa este, de obicei cand un woofer nu canta bine e din cauza amplificatorului, din cauza puterii insuficiente sau a semnalului distrorsionat.

Daca esti 100% hotarat sa instalezi doua 1202d merita sa tii statia si s-o incerci. Eu zic ca ar putea fi OK.
Daca totusi nu misca pana la capat difuzoarele sau daca suna mai urat cat dai mai tare, poti s-o schimbi ulterior.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum