|
|
|
Autor |
Mesaj |
iuly12
Data înscrierii: 12/Aug/2017 Mesaje: 3
|
Trimis: Vin Aug 18, 2017 10:15 pm Titlul subiectului: Amplificator majestic pb70 |
|
|
Salut.As vrea sa achizitionez un amplificator majestic pb70,dar nu prea am gasit multe specificatii despre el.As vrea sa amplific un subwoofer JBL GTO1214BR.Ma poate ajuta cineva cu informatii despre amplificator?
Ms |
|
Sus |
|
 |
JARRELL Audiofil

Data înscrierii: 23/Mar/2011 Mesaje: 1100 Locație: TG JIU
|
Trimis: Dum Aug 20, 2017 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Amplificatorul nu are mai mult de 50-60w curati pe canal, deci undeva la 2 x 150w in punte. |
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Dum Aug 20, 2017 9:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
e slab pt subwoofer, in schimb suna binisor pt banii lui pe difuzoare
unele serii erau facute cu tranzistori toshiba , gama de hi-fi _________________ Nu mai ini dati mesaje private caci nu va pot raspunde, mi s-a blocat mesageria privata |
|
Sus |
|
 |
iuly12
Data înscrierii: 12/Aug/2017 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Aug 21, 2017 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce difuzoare de portiere(16.5) imi recomandati pentru el?Vreau mai mult pentru voce,nu ma intereseaza basul la portiere.Pentru subwoofer ce amplificator imi recomandati?Ms |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|