Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Amplificator pentru jbl gto 1200b
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
BaZooKa
Pasionat

Data înscrierii: 15/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 9:20 am    Titlul subiectului: Amplificator pentru jbl gto 1200b Răspunde cu citat (quote)

cu un amplificator pyle PLAD212 scot tot ce poate dintr-un sub jbl gto 1200b??daca nu recomandati-mi si mie un amplif mai bun da sa fie cam la pretul asta...the rock merge??ms anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 9:42 am    Titlul subiectului: Re: ? Răspunde cu citat (quote)

pai ampliul are cam 350w in punte. subul are 250. tu ce zici? daca nu esti atent, poti scoate mai mult decat untul din woofer. si anume bobina Very Happy
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 9:57 am    Titlul subiectului: Re: ? Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
pai ampliul are cam 350w in punte

hmmm d ce nu citesti specificatiile intai ?
acolo scrie ca in punte la 4o scoate 400W MAX

in concluzie amplifu ala scoate teoretic cam 200W,suficient pt 1200b (gt412),dar daca vrei sa avensezi in ceea ce priveste amplifu poti incerca http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare/JBL/GTO_75.2/
cu care scoti si untul si smantana din el.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 10:02 am    Titlul subiectului: Re: ? Răspunde cu citat (quote)

tot acolo scrie ca scoate 2*175rms la 2 ohmi. ia spune tu, cat e o punte pe 4 ohmi? nu cumva suma canalelor pe 2 ohmi? Wink
si in plus, daca citeai ce a zis omu mai sus, ar vrea o alternativa pe la acelasi pret...daca jbl e cam la acelasi pret iau si eu vreo 2...
Sus
BaZooKa
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 11:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms ms deci e bun...
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 1:27 pm    Titlul subiectului: Re: ? Răspunde cu citat (quote)

@ asus

omule din moment ce aia scriu clar acolo ca MAX 400W / 4ohmi in punte de ce te mai chinui sa faci deduceri de genu ala????

legat de pret ai dreptate ca JBL e mai scump.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 1:50 pm    Titlul subiectului: Re: ? Răspunde cu citat (quote)

mai omule, o punte pe 4 ohmi e suma canalelor pe 2 ohmi. si gata. nu am treaba cu maximul. puterea maxima e o cifra care pur si simplu n-o bag in seama. de ce scrie 400W max? habar n-am. intreaba producatorul.
daca aveai putina curiozitate, intrai putin pe site-ul producatorului. ai sa vezi acolo ca la specificatii statia apare cu : 2*400W max la 4 ohmi, si 1*400W max 4 ohmi punte. unde ai mai vazut tu o statie care sa aiba puterea maxima la punte egala cu cea maxima pe un canal?
Sus
BaZooKa
Pasionat

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 3:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu pusai o intrebare si incepurati voi sa va certati... Very Happy Very Happy Very Happy geniile astea
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 4:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu ne certam...invatam de la unu la altu Very Happy
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 4:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai observat ca nu am mai replicat...eram penibili Smile
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mie Sep 13, 2006 4:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine lasam un al treilea sa traga concluziile...voluntari careva?
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 2:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fratilor, sunt cativa kilometri intre voi - ergo, DEATHMATCH !!! Twisted Evil Very Happy Twisted Evil Laughing
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 2:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lamureste-ne tu vladutz...
Sus
adi_0106
Priceput

Data înscrierii: 11/Sep/2006
Locație: Iashington

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 11:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

treaba aia cu puterea maxima se refera la peak-uri
statiile auto pot avea peak-uri de 3 - 4 db - ceea ce inseamna dublarea puterii
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Joi Sep 14, 2006 11:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

noi nu aveam treaba cu puterea maxima, ci cu aproximarea rms-ului la punte. la statia asta, ce e ciudat legat de puterea maxima e ca e identica cu puterea maxima pe un canal...adica statia cica ar avea 800W maxim pe 2 canale, dar doar 400w maxim pe punte. absurd zic eu. aoricum, maximele astea ne baga-n ceata. de ce nu au specificat producatorii rms-ul in punte nu stiu. eu l-am dedus din suma rms-urilor canalelor pe 2 ohmi, adica 175+175. o&g l-a dedus banuiesc prin injumatatirea maximului. problema aici e ca acel maxim parerea mea e ca e precizat eronat de producator.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum