Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

amplificator plug and play

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Joi Sep 04, 2014 9:52 am    Titlul subiectului: amplificator plug and play Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/ALPINE/Accesorii-/Amplificator-extern-KTP-445/
Salut, am playerul alpine cde w233r si am dat intamplator peste acest amplificator care pare simplu de montat. Adica pur si simmplu e cu mufe iso, conectez mufele si gata? Nu am treaba cu tras cablu de la baterie si alte complicatii? Si o parere daca intradevar se simte un plus de putere fara prea mari distorsiuni. Dar in acelasi timp ma intereseaza si calitatea sunetului.
Astept niste pareri despre el. Voi amplifica dif din semnatura.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Sep 04, 2014 10:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si pe unde-si trage curent pt. cei 45 de W ? Printr-un fir de veioza ?
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 04, 2014 11:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Alte opinii?? Citisem pe net destule reviewuri de bine. Nu e neaparat vorba de dublarea puterii ci mai degraba de imbunatatirea calitatii sunetului si reducerea distorsiunilor. Totusi tre sa fie maibine decat amplificarea dinplayer. Nu are nimeni asa ceva??
Iar mi s-a pus pata.

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 04, 2014 11:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Prost ti s-a mai pus ... in banii astia iti intra DLS-ul de la bursa + kit de cabluri si-ti mai si raman si iesi muuult mai bine decat cu tampenia asta.
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 04, 2014 12:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e vb de bani aici ..e vb ca nu am chef sa-mi demontez toata masina si partea st si partra dr pt ca din ce am inteles cablul rca trebuie tras separat, asa ca un amp micut din asta ma incanta f tare avand in vedere ca doar ii bagi mufa si gata.
Sa lasam totusi si alti oameni sa-si dea cu parerea. Stiu ca un amp normal ca ala dls e muuult mai bun dar am si bateria mica si nu vreau .
Macar o imbunatatire a sunetului tre sa existe nu?

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Joi Sep 04, 2014 1:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alecspc a scris:
Stiu ca un amp normal ca ala dls e muuult mai bun

Ce parere sa-si mai dea saracii oameni cand tu-ti raspunzi singur ? Ce-o fi asa greu sa tragi un fir de la baterie in portbagaj si sa bagi 2 fire pe sub cheder nu stiu ... Sunt oameni care stau cu sw micute de ~250w si pe baterii de 40-50Ah asa ca discutia despre baterie nu-si are rostul. Dpmdv cutiuta aia mica e definitia marketingului.

The_Audio_Dog
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Joi Sep 04, 2014 7:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu nu as lua niciodata asa ceva
de ce sa dai banii aia pe asa ceva, conceptul asta era prin anii 90 cand casetofoanele de masina nu aveau mai mult de cativa wati si aparusera jucarii d-astea cu scris mare pe el gen"boster"etc

bag mana in foc ca acel amplificator are etaj final ca si la player , nimic deosebit
in banii aia gasesti alte amplificatoare, chiar noi, care sunt mult mai ok
parerea mea
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Sep 04, 2014 7:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi=e groaza sa-mi demontez plasticele de la aveo sunt asa de cacaciose mereu se rupe cate o clema..cate ceva. ori em eu un pititc pe creier. da cand e vb de demontat ceva la aveo iti pui mainile in cap...zici ca sunt lipite cu poxipol. si caut solutia cea mai comoda. nu ma intereseaza sute de w ci...ceva mai mult decat cei 20 de w ai playerului. 40 50 maxim imi sunt suficienti..
un consulatant be loud zice ca e ok, dubleaza puterea, da nu prea pun baza in ce zic ei..

zimbalexy

Data înscrierii: 03/Dec/2010

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2014 1:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alecspc a scris:
Mi=e groaza sa-mi demontez plasticele de la aveo sunt asa de cacaciose mereu se rupe cate o clema..cate ceva. ori em eu un pititc pe creier. da cand e vb de demontat ceva la aveo iti pui mainile in cap...zici ca sunt lipite cu poxipol. si caut solutia cea mai comoda. nu ma intereseaza sute de w ci...ceva mai mult decat cei 20 de w ai playerului. 40 50 maxim imi sunt suficienti..
un consulatant be loud zice ca e ok, dubleaza puterea, da nu prea pun baza in ce zic ei..

Daca esti din Bucuresti, dai o fuga pana in Drumul Taberei si faci pe masina ta o proba cu Alpine KTP-445 pe care il am eu sa vezi daca-ti place.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2014 1:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca as fi din bucuresti m-as duce fara sa mai pierd timpul pe net. dar sunt departe tare. Zi-mi tu te rog ce parere ai. se simte o crestere de putere??? pana la cat poti sa dai volumul acum fara sa distorsioneze si pana la cat dadeai inainte? eu mai mult de 25 din 35 nu am cum sa dau.
zimbalexy

Data înscrierii: 03/Dec/2010

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2014 4:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alecspc a scris:
daca as fi din bucuresti m-as duce fara sa mai pierd timpul pe net. dar sunt departe tare. Zi-mi tu te rog ce parere ai. se simte o crestere de putere??? pana la cat poti sa dai volumul acum fara sa distorsioneze si pana la cat dadeai inainte? eu mai mult de 25 din 35 nu am cum sa dau.

La fel si acum si inainte dupa 25 jale insa suna clar mai bine 25 ul de acum fata de cel vechi. Poate ca nu are sunet de amplificator insa clar imbunatarire este
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Vin Oct 10, 2014 5:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e clar.. imbunatatire o fi . daca puteai sa dai volum pana la 30 fara sa distorsioneze era ceva.. dar asa mare smecherie nu e. ai simtit si ceva imbunatari la bass..adica mai puternic, mai profund?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum