Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

amplificator... pt kicker 600 w rms 2 ohmi
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
aurashku

Data înscrierii: 28/Oct/2007

MesajTrimis: Mie Ian 09, 2008 12:14 am    Titlul subiectului: amplificator... pt kicker 600 w rms 2 ohmi Răspunde cu citat (quote)

dupa specificatii ar merge is http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V_Power/MRP-M650/
dar mia bine ar merge http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Alpine/V_Power/MRP-M850/
vad si un http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_7001e/

ce ar merge cel mai bine la : http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Kicker/06VS12L52/

doresc sa mentionez ca acum am http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA12/ si sunt total nemultumit... nu se misca difuzorul decat foarte putin..statia a fost reglata la un prieten acre stiu bine in domeniu... am cabluri de 20 mm si condensator de 1 F
multumesc anticipat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Barsy
Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Ian 09, 2008 12:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Prima varianta de amp ar fi cea mai ok, adica Alpine-ul de 600W in 2 omi. Ar da bine in cei tot 600W ai Kicker-ului. Alpine sunt ampuri bune si nu cred ca ar fi cazul sa mergi pe cel de 800W la acest dif.
Daca curent este, atunci schimbarea va fi majora Very Happy
Bafta!
Sus
aurashku

MesajTrimis: Mie Ian 09, 2008 7:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oare sa fie asa mare diferenta intre dls ca 12 si amplificatorul alpine de 600 W ??? .... ma gandesc daca tot ma incurc macar sa fac o treaba serioasa si sa-l iau direct p'ala de 800... pareri?
Sus
moga_mihai
Priceput

Data înscrierii: 19/Iul/2007
Locație: Bucuresti !

MesajTrimis: Mie Ian 09, 2008 9:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar fi bine sa-l iei mai mare...paote te gandesti sa- faci un upgrade la sub Very Happy Laughing
adryan1181

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locație: Lugoj

MesajTrimis: Mie Ian 09, 2008 11:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mergi pe MRP-M850, eu tocmai l-am achizitionat si vreau sa-ti spun ca e beton, eu am pe el un Hifonics BX 12SQD4, care are cam aceleasi specificatii ca si Kicker-ul ales de tine.
Abia acum mi-am dat seama ce inseamna sa fii limitat de puterea statiei, adica sa ceara sub-ul si sa nu ai de unde sa ii dai, fiindca pe toate sculele detinute in trecut aveam amplificatorul mai slab decat subwoofer-ul. Nu te uita la 200 de lei diferenta, ca ai sa iti dai seama cand le vei pune pe masina ca a meritat.
Apropo, kicker ai gasit in tara pe stoc pe undeva?... ca eu am cautat de m-am saturat si pana la urma am luat hifonics, dar nu imi pare rau, e grozav si acesta.
Sus
aurashku

MesajTrimis: Joi Ian 10, 2008 2:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da...l-am gasit chiar pe be-loud.... dupa ce am insistat de vreo 2-3 ori Smile
asa gandesc si eu...sa nu ma zgarcesc la 200 ron mai ales ca am amplificator de 2 luni si deja il schimb...sa nu patesc la fel... acum sa pun anunt cu dls-ul Smile

PS: asta vroiam sa aud (sa-l iau pe cel de 800w pe 2 ohmi) Smile

alpine merg mai bine pe bass decat hifonics? (ca si amplificatoare)
Sus
adryan1181

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locație: Lugoj

MesajTrimis: Joi Ian 10, 2008 3:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hifonics sunt celebrii la amplificatoare, din cate stiu, dar si diferenta de pret.......e pe masura, dar parerea mea, Alpine isi face treaba de minune la banii lui si chiar nu stiu cat de mare ar putea fi diferenta intre ele, sau daca exista. Mergi linistit pe Alpine, sau daca chiar te tine buzunarul..............ia-ti Hifonics.
Poti sa ne arati exact modelul de kicker pe care l-ai gasit?
Sus
aurashku

MesajTrimis: Joi Ian 10, 2008 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Kicker/06VS12L52/ asta il am...si-n combinatie cu dls ca-21 nu prea se lasa mishcat... d-asta vreau up-grade Smile
btw vand dls ca 12... http://www.be-loud.ro/forum/viewtopic,p,37254.html#37254
Sus
bass_maxx

Data înscrierii: 21/Ian/2008

MesajTrimis: Lun Ian 21, 2008 4:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cand vine vorde de cele 2 brand-uri la capitolul amplificatoare exista mari diferente si ai sa poti sa iti dai seama de ele numai daca le deschzi sau ai sa le pui la lucru Wink
Sa nu ma intelegeti gresit,Alpine e o marca buna...la HU
Sus
aurashku

MesajTrimis: Lun Ian 21, 2008 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bass_maxx a scris:
Cand vine vorde de cele 2 brand-uri la capitolul amplificatoare exista mari diferente si ai sa poti sa iti dai seama de ele numai daca le deschzi sau ai sa le pui la lucru Wink
Sa nu ma intelegeti gresit,Alpine e o marca buna...la HU

HU ??? nu conosc termenul
Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 21, 2008 12:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a vrut sa zica probabil ca alpine-ul face doar head-unituri bune (mp3 playere), nu si amplificatoare. dupa parerea mea este gresit. seria noua de la alpine e chiar ok. mergi pe mrp-m850, e bine sa ai o rezerva de putere. dar atentie la cabluri si la alimentare.deja se cam simte nevoia unui deep-cycle.
aurashku

MesajTrimis: Mar Ian 22, 2008 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

atunci dati-mi un sfat pt un amplificator bun.... desi parca vad ca raman asa ca sunt foarte multumit de DLS... singurul inconvenient este ca stiu ca se poate mai bine Smile
am condensator... oare sa mai fie nevoie de deep cycle?
Sus
razz
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 13/Iul/2007
Locație: suceava

MesajTrimis: Sâm Feb 02, 2008 9:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/FEARLESS_1000/ il am pe kicker si suna beton..numa k e mai greu d gasit statia..eu am dat ~650 lei cu tot cu transport
Sus
raidaru
Priceput

Data înscrierii: 02/Feb/2008
Locație: arad

MesajTrimis: Sâm Feb 02, 2008 10:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum zice si razz, un fearless 1000 ar face treaba, doara are 900 rms la 2 ohm, si pretul este bun si nu e chiar asa greu sa-l gasesti, stiu un loc de unde l-ai putea lua cu 600 lei transport inclus. Vezi ca este mare ca dimensiuni......... Very Happy
aurashku

MesajTrimis: Mar Sep 02, 2008 12:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am hotarat sa redeschid subiectul, deoarece simt nevoia sa schimb amplificatorul. vreau s apun unul pe masura sub-ului
dati-mi idei va rog.
Ma batea gandul la un JBL 7001. Ar fi o idee buna?

SUB-ul are 600W RMS la 2ohmi (kicker) - cu bobina dubla
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum