Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Amplificator subwoofer bun!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
bographics

Data înscrierii: 16/Oct/2010

MesajTrimis: Mie Oct 27, 2010 2:40 pm    Titlul subiectului: Amplificator subwoofer bun! Răspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti despre acest amplificator:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Kenwood/KAC-6203/

Am nevoie sa miste un subwoofer Mac Audio SX 12 de 300W RMS pe 4 ohmi.

Aveti vreo alta recomandare mai buna cam la acelasi pret?

Merci.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Joi Oct 28, 2010 9:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

okeyutz ca amp ...
torusi dand un sarci pe gugal nu ai gasit si alte amplificatoare in aceeasi categorie de pretz ?!

YM: shokaliptiku
Sus
bographics

MesajTrimis: Sâm Oct 30, 2010 12:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum as inclina catre http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Kenwood/KAC-8104D/ pentru dotarile mai bune pe care le are. Pareri?

Ca alternativa as mai avea http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/Ground_Zero/Iridium/GZIA_2230HPX/ care este mult mai puternic (pe hartie) dar nu prea imi dau seama de "dotari".
Sus
bographics

MesajTrimis: Sâm Feb 19, 2011 9:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum suna un Ground Zero Iridium GZIA 2230HPX? Am nevoie de maxim 300W RMS pt subwoofer si bugetul este limitat.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Sâm Feb 19, 2011 9:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e un amp bun
ai privat

YM: shokaliptiku
Sus
bographics

MesajTrimis: Joi Mar 17, 2011 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-am luat acel GZ. Este super puternic dar se incinge foarte tare, in conditiile in care tin gain-ul la 1/3 si nu ascult "in blana".
Sus
kmykze
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2008

MesajTrimis: Lun Mar 21, 2011 7:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Il tii la 30% din volum si sencinge? Tranzistoarele de la traf de proasta calitate, sau l-ai legat bine? La cati Ohm-i l-ai legat? Cat suporta el? E in garantie?
Sus
bographics

MesajTrimis: Lun Mar 21, 2011 7:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, e legat bine la 4 ohmi. Cablul e cam lung (2m). Se incinge cand tin playerul dat tare dar gain-ul este cam la o treime tot timpul. Se incinge foarte rau.
Sus
kmykze
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mar 21, 2011 7:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu are relevanta ca are 2M cablul, ma refer ca nu se incinge din cauza asta. Mai ai garantie la el? Pune mana pe radiatoare si vezi unde se incinge cel mai rau, sau de unde incepe sa se incinga, dupa care il desfaci si vezi ce e acolo. Sa nu fie ceva in scurt. Daca il tii tare se mai incinge? Chiar daca tii la maxim HU-ul nu ar trebuii sa fie problema, vezi ca srie pe Amplificator cat semnal maxim poate sa intre in el si vezi daca scrie si pe HU cat semnal maxim scoate pe iesirile auxiliare. Punele aici si incercam sa deslusim misterul sculelor de renume facute in China.
Sus
bographics

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 2:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, amplificatorul este in garantie, montat de vreo 2 saptamani pe masina la beloud. De mers merge, doar ca mi se pare suspect de incins cand dau mai tare. Ma gandeam ca este totusi normal avand in vedere ca si difuzorul este destul de puternic (300W RMS) si judecand dupa cursa acestuia cred ca il duc aproape de maxim la 1/3 gain.

Intrarea semnalului este facuta cu filtru hi-low.
Se poate incinge amplificatorul daca sunetul este usor distorsionat?
Sus
kmykze
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 3:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

100% este din filtru ala Hi-Low, incearca sa faci o proba pe masina unui prieten care are iesire din HU pentru subwoofer, o sa vezi ca e diferenta si de sunet si nici n-o sa sencinga. Am mai vazut amplifuri distruse de astfel de filtre Hi-Low.
Sus
bographics

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 3:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum ziceam si mai de mult, eu am niste iesiri RCA scoase din player dar care scot semnal prea slab. Am testat si daca dau volumul la maxim din amplificator se aude mult prea incet.

Voi incerca sa mai scad volumul din filtrul hi-low sa vad ce se mai intampla.
Sus
Dj Dog
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bogdan, treci pe la mine in weekend sa iti fac eu reglajele Wink
Sus
bographics

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 3:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt plecat weekendul asta dar o sa trec cu prima ocazie Smile
Sus
Dj Dog

Data înscrierii: 01/Feb/2008
Locație: Bucuresti / titan

MesajTrimis: Mar Mar 22, 2011 3:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok, ai nr meu, da un tel inainte!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum