| |
| Autor |
Mesaj |
gabriel.977
Data înscrierii: 19/Apr/2020 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Sep 25, 2020 12:12 pm Titlul subiectului: Amplificator, subwoofer si difuzoare la un passat |
|
|
Salutare tuturor, detin un passat 3b5 break din 1999 si vreau sa pun ceva mai bun pe ea. Am un casetofon Sony DSXA210UI care mi se pare destul de ok si nu as dori sa il schimb...
Vreau sa pun 4 difuzoare noi fata spate si un subwoofer cu amplificator. Nu doresc ceva sa cada tabla de pe masina, un 300-500w rms dar sa simti ca duduie plamanii in tine 😂😂
Cunosc pe cineva care are 4 difuzoare hertz undeva la 200 lei bucata si am ramas foarte impresionat de cum se aude... foarte tare si foarte clar... si doresc ceva la fel.
Ma gandeam la un subwoofer cu o cutie originala ca sa nu mai stau sa fac...
Astept niste pareri...
Buget, undeva la 400 euro maxim!
Si un info pentru mine, daca stie cineva ce diametru au boxele de pe spate, stiu ca cele pe fata au 16.5 😁 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|