|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
andreyi Pasionat
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 53
|
Trimis: Vin Mai 16, 2008 10:34 am Titlul subiectului: Amplificator+Subwoofer+ce mai trebuie.. |
|
|
| Va salut si va cer un ajutor din nou. As vrea sa-mi pun un Woofer+Amplificator pe Logan si as vrea ceva cam pana in maxim 400-500 lei cu tot cu kit, si sa se auda cat de cat pentru masina asta. Momentan am un HU Kenwood W434GY (4 x 50 Mosfet, nu are pre-amp sau ceva de genu asta), pe spate am doua ovale GZ 690MK2 si pe fata am doua Blaupunkt. Sistemul se aude binisor dar trebuie bass calumea. Din ce-am mai citit aici exlud din start woofer-ele tub, si mi-ar placea un subwoofer mai micut, ca taica-miu o sa vrea sa mai bage cate ceva in portbagaj. Astept recomandarile dvs. legat de woofer, amplificator, kit si eu stiu ce-o mai trebui pentru adaptat HU-ul la amplificator avand in vedere ca nu are iesiri. Va multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
mihai_dmz Priceput

Data înscrierii: 29/Mar/2008 Mesaje: 305 Locație: Dambovita
|
Trimis: Dum Iun 29, 2008 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
te pot ajuta io.YM:mihai_djsony  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|