| |
| Autor |
Mesaj |
Azkan
Data înscrierii: 18/Oct/2009 Mesaje: 37 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Iun 06, 2010 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se pare ca am dat cu bata in balta . Eram nervos ca nu merge, nu am fost atent si am pus alimentarea la minus si cand am pus minusul la alimentare a facut scantei si gata nu se mai aprinde niciun led. Imi pare rau ca v-ati pierdut timpu cu mine. Asa se intampla cand esti prost  |
|
| Sus |
|
 |
Dj Dog Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 01/Feb/2008 Mesaje: 526 Locație: Bucuresti / titan
|
Trimis: Dum Iun 06, 2010 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi pare rau sa aud asta
oricum daca ai noroc din aceasta greseala se pot arde sigurantele statiei si dioda antiparalel |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Iun 06, 2010 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Dj Dog a scris: |
oricum daca ai noroc din aceasta greseala se pot arde sigurantele statiei si dioda antiparalel |
corect.
verifica sigurantele statiei si alea de pe cablu ca poate ai scapat doar cu elea.
ca recomandare NU mai lucra duminica  _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
costy_suceava Audiofil

Data înscrierii: 15/Oct/2009 Mesaje: 943 Locație: suceava
|
Trimis: Dum Iun 06, 2010 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa nu mai lucreze el  _________________ alpine 9884R+( ZRX1000.4 +2( SPL-HD25T+Ciare CM200 Spl) +( 2 x Spl Dynamics SPL300D2 + s2000d) |
|
| Sus |
|
 |
Azkan
|
Trimis: Mar Iun 08, 2010 6:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
Aveti dreptate amandoi ) , din fericire am scapat doar cu sigurantele de la amplif arse. Am gasit un mester la care am dus amplifu, sper sa mi-l poata face. Cand o sa fie gata postez exact care a fost problema inainte de a face eu boacana. E bine de stiut pe viitor. |
|
| Sus |
|
 |
nitrouxboy Pasionat

Data înscrierii: 21/Aug/2008 Mesaje: 57 Locație: Moldova Noua
|
Trimis: Mie Iun 16, 2010 3:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Salutare si scuze ca ma bag si eu in topicul tau dar vreau sa spun ca am aceeasi problema ..stateam in parcare cu muzica foarte incet cand deodata a inceput sa se miste violent wooferul(nu pe ritmul de muzica,ci cand il apuca). L`a miscat de cateva ori dupa care am constatat ca s`a ars siguranta de alimentare a amplificatorului.Nu inteleg din ce cauza,nu mi`a mai facut niciodata probleme. Acum amplificatorul(Juice JA1800D
)sta doar in protectie...wooferul nu are nicio problema... _________________ nimic de afisat! |
|
| Sus |
|
 |
Azkan
|
Trimis: Vin Iul 09, 2010 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| la mine au fost niste finali arsi, scuze ca ti-am raspuns atat de tarziu, dar am fost preocupat cu licenta.bafta |
|
| Sus |
|
 |
|