Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Android Head Unit NU3001 - Problema cu zgomot

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v

Autor Mesaj
RaduVucea

Data înscrierii: 06/Apr/2015
Locație: Romania

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2015 6:54 pm    Titlul subiectului: Android Head Unit NU3001 - Problema cu zgomot Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Mi-am achizitionat recent un head unit cu Android Newsmy NU3001. Am upgradat si difuzoarele de la cele stock la Hertz DSK 165.3, componente pe fata si coaxiale pe spate.

Pentru a lega unitatea la masina am folosit un adaptor Connects2. Cablurile catre difuzoare le-am lasat cele ale masinii si am conectat difuzoarele pe mufele originale.

Se aude si merge bine, dar am o problema. Atunci cand nu se emite nimic in difuzoare, nu canta muzica, etc. se aude un zgomot ( cu motorul oprit ). Static noise, sau, din ce am observat mai pacane, bocane si cand se intampla ceva cu telefonul care se afla in masina.

Realizez ca unitatea e o chinezarie si nu ma pot astepta la calitatea sunetului unei unitati dedicate pentru muzica, dar sper sa ma puteti ajuta cu o rezolvare.

Acest noise variaza ca intensitate cu volumul, dau mai tare, se aude mai tare. Acest hasait este prezent si la unitatea stock a masinii, dar e la un nivel mai greu de sesizat si variaza foarte putin cu volumul. In plus am observat ca unitatea masinii decupleaza sunetul daca nu se mai aude nimic in difuzoare, si atunci acest hasait dispare complet, lucru pe care unitatea aftermarket nu il face.

Pareri, sugestii ? Merci !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2015 8:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ar fi bine daca ai furniza informatia completa.
In primul rand despre ce masina este vorba?

Dupa cum ai detaliat tu problema, eu inteleg ca aceasta unitate minune este foarte priceputa sa redea interferentele la care este supusa din exterior.......

Ce as incerca eu, ar fi deconectezi minus-ul din conector si sa legi unitatea (minusul acsteia) la cea mai apropiata piesa de metal. Sa fie un contact ferm.
Daca nici asa nu merge, as alimenta unitatea direct de la baterie.

Daca nici asa nu merge, as deconecta antena.

Daca tot nu scapi de problema, mai asteapta si alte sfaturi.........

RaduVucea

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2015 8:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut,

Merci de rĂŁspuns. Masina este Suzuki Swift 2012.

Voi Ăźncerca soluțiile propuse si revin cu rezultatul. Merci !
Sus
RaduVucea

MesajTrimis: Mar Apr 07, 2015 2:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca ajuta ca informatie, aseara am alimentat unitatea in casa de la o sursa de 12V, 1.5A, si am aceeasi problema cu zgomotul static.

Am nevoie de un filtru de alimentare ?
Sus
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Mar Apr 07, 2015 3:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Poti incerca un filtru pentru deparazitare, desi mai mult ca sigur are un astfel de filtru (bobina-condensator) pe alimentare.
Cel mai probabil calitatea acestei uniati nu ese tocmai grozava...... daca ai posibilitatea sa il trimiti inapoi, ar fi mai bine.

RaduVucea

MesajTrimis: Mar Apr 07, 2015 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am aruncat un ochi inauntru, fara sa desfac unitatea, si da, are un condensator si o bobina. Am dat un mail la producator.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Multimedia, I.C.E., navigatie GPS, tuning 12v Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum