|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Georginho

Data înscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: Lun Apr 07, 2008 12:17 am Titlul subiectului: Anomalie ceas si termometru |
|
|
Salutare!
Dupa cum am spus si in titlul topicului, astazi am observat cu stupoare ca dupa ce opresc motorul, nu se mai opreste ceasul si termometrul din bord!
Mentionez ca saptamana aceasta am montat pe masina un MP3, pe care l-am conectat in asa fel incat sa mearga si fara sa pun contactul. (in mufa B din imaginea atasata am facut o "ansa" intre pinul 4 si 7) Dupa montarea MP3-ului nu au aparut aceste "simptome". Totul mergea ca inainte. Astazi insa...
Ce s-a intamplat?
Multumesc anticipat pt raspunsuri!
http://www.be-loud.ro/forum/download,id,503.html |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Lun Apr 07, 2008 8:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai din cate inteleg eu, tu ai cam lasat curent pe contact prin acea ansa
incearca sa scoti de tot cablul de la contact din mufa iso _________________ HU: Pioneer 40MP Difuzoare fata: DLS C6A Difuzoare spate: DLS 269 Infinity 475a |
|
| Sus |
|
 |
Georginho

Data înscrierii: 01/Mai/2007 Mesaje: 32
|
Trimis: Lun Apr 07, 2008 9:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pe mufa ISO de pe masina, firele au culori cam ciudate, nu ca pe cea de pe MP3. Cum pot sa-mi dau seama care este firul care duce la contact din mufa ISO de pe masina? Astfel voi avea curent permanent in MP3? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|