|
Autor |
Mesaj |
andee
Data înscrierii: 17/Sep/2006 Mesaje: 24 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Ian 30, 2007 2:15 am Titlul subiectului: antena auto |
|
|
salut, stie careva unde gasesc o antena auto cu amplificare? inainte aveam pioneer deh 4700 care prindea bine radio (etalonul era deea care nu se pierdea) dar mi l-au furat. Acum mi-am luat deh 2920 si c sa zic? prinde prost rau radio, deea nici nu s poate asculta. De oprit la posturi s opreste dar nu le prinde bine, ma gandesc totusi sa incerc cu o antena noua, poate s-a oxidat cea veche plus ca oricum nu stiu cum au prins romanii cablul : doar sa stea acolo sau sa faca si contact (e dacie) M-am gandit si la posibilitatea ca 2920 sa aiba tuner-ul mai slab ca 4700 dar sper sa nu fie asta problema . in concluzie, stie careva unde gasesc antena cu amplificare si eventual si pretul ?
** scuze daca s-a mai discutat, am dat cu search-ul dar nu am gasit nimic _________________ cumpar masina de spalat pacate |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|