|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
KID

Data înscrierii: 03/Iul/2006 Mesaje: 6 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 03, 2006 3:07 pm Titlul subiectului: Antena GPS / harta digitala Romania |
|
|
Salut. Am un Becker Traffic cu NaviSys si CD navigatie. Proprietarul cand a vandut masina si-a pastrat se pare antena GPS pentru ca pe bord mai am numai... scaiul cu care era prinsa Acuma mare tragedie nu e, ca Becker oricum nu pune la dispozitie inca harta digitala a Romaniei. Imi puteti spune va rog daca vreau o antena, trebuie neaparat sa fie de la producator, sau harta digitala trebuie neaparat sa fie de provenienta Becker sau merge si vreun format universal sau ceva. Nu stiu, de aia intreb Merci frumos! |
|
| Sus |
|
 |
asgard
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 5 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 22, 2006 1:45 am Titlul subiectului: |
|
|
| becker traffic...o prosie de sistem de navigatie..am vazut pe diff forduri...o prostie in ro....in germania merge super bine(ue)..foloseste numai harti de producator...de fapt eu reediteaza cdul cu harti periodic....scump rau cdu ala...vinde-l rpd si cumpara-ti pda cu gps receiver, iei igo de pe net:D |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|