Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Antifonare/izolare polita portpagaj cielo

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
raresvintea
Pasionat

Data înscrierii: 16/Dec/2007
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Ian 08, 2010 10:09 pm    Titlul subiectului: Antifonare/izolare polita portpagaj cielo Răspunde cu citat (quote)

Salutare tuturor!

Mandru posesor de cielo, actual posesor al unui subwofer de 150W care in cateva zile se va schimba cu unul de 500W reali, este foarte dezamagit de tabla pe care sunt puse difuzoarele spate. precizez ca am schimbat difuzoarele si am cumparat alte difuzoare si le-am pus tot in suportii originali care se prind de tabla nu de plastic, cum au facut multi.

Vreau sa zic ca nu canta atat de tare subwoferul precum canta acea polita. Haionul nici el nu face prea mult zgomot, chiar putin momentan. Vreau din parte celor avizati o parere cum sa antifonez, ingreunez pt a reduce vibratiile produse. Daca acum la 150W face asa nu vreau sa imi inchipui cum face la 500W. Stiu de la fosta masina tot un cielo ca exista un material plastic acoperit cu mocheta sub care se afla un strat gros de burete rigid lipit parca de tabla. Difuzoarele au niste suporti care se prind cu suruburi de tabla. La un moment dat m-am gandit sa scot acele inele si sa pun de mdf dar trebuie puse vreo 3 buc de fiecare parte....

Am vazut ca cineva la un logan MCO si-a antifonat haionul cu vopsea cauciucata, lucru pe care il voi face si eu imediat ce da o temperatura afara de peste 15C, il dau jos si il scald in vopsea cauciucata pt a elimina o mica sursa de vibratii.

Cine stie, care a lucrat pe gama daewoo sa imi spuna cum se desface si mai ales va rog recomandati o solutie buna la circa 150 lei max de a scapa de toate acele zornaituri.
Va urma sa folosesc probabil vreo 2 role de aluband pe tabla aripii ca sa elimin orice dubiu.

In concluzie recomandami un solutie eficienta pt a oprii vibratiile.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum