|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
crystygye2008 Pasionat
Data înscrierii: 16/Iul/2008 Mesaje: 190
|
Trimis: Mie Feb 10, 2010 12:23 am Titlul subiectului: Antifonare |
|
|
Se poate anula subiectul.
Am gasit pe un forum un tutorial complet despre tot ce ma interesa.
Ultima modificare efectuată de către crystygye2008 la Mie Feb 10, 2010 2:56 am, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mie Feb 10, 2010 12:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Te-ai intrebat vreodata ce proprietate a antifonului il face bun pentru izolare fonica in masina ?
Si ce parte trateaza...controlul vibratiilor, zgomotele aero-purtate, blocarea zgomotului ?
Daca ne luam toti unul dupa altul, ca x si-a pus antifon cu penzula si y si-a pus dublu antifon si suna de 2 ori mai bine ca si la x, atunci mai bine nu facem nimic... _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
dan 77
Data înscrierii: 25/Feb/2009 Mesaje: 19
|
Trimis: Joi Feb 11, 2010 12:22 am Titlul subiectului: |
|
|
| Daca tot nu s-a inchis topicul, atunci intreb eu: ce parere aveti despre aluband? Si nu, nu vreau sa izolez acoperisul, zic unii ca ar da rezultate si pe masina. As fi curios daca a folosit cineva. Merci |
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Feb 11, 2010 1:36 am Titlul subiectului: |
|
|
e o solutie de buget..daca sti cum sa-l folosesti face treaba buna..totusi ca sa ajungi la nivelul unui produs "dedicat" ar trebui a folosesti cam 2 straturi...poate chiar 3...dar la o antifonare fara prea mari pretentii chiar se merita...3 mp la 150 lei eu zic k e best-buy _________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Feb 11, 2010 10:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Gandeste-te si la munca depusa cu aluband (multe straturi, acoperire 100%) versus un material mai bun, la care nu ai nevoie de multe straturi si poate nici de 100% acoperire ca sa controlezi cum trebuie rezonantele.
Si insonorizarea e un nou caz de efect de turma. Incepe cineva sa isi imbrace masina complet in insonorizant si apare mitul ca trebuie absolut cel mai mic peticel de tabla acoperit. Cu colturile ce treaba avem ? Alea nu rezoneaza. Pana si pe unul din site-urile stp scrie ca pentru unul din materiale trebuie 70% acoperire, pentru altul 50% acoperire. _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
dan 77
Data înscrierii: 25/Feb/2009 Mesaje: 19
|
Trimis: Joi Feb 11, 2010 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Chiar as vrea sa folosesc in viitor materiale insonorizante, de asta intrebasem de aluband, de restul (dynamat, standarplast, etc..) nu prea as avea bani. Din ce am mai citit, principalele zone care ar trebui acoperite ar fi podeaua, zona de la motor si apoi portierele si portbagajul (asta in general), iar daca se doreste imbunatatirea sunetului audio au prioritate portierele si portbagajul. Asa sta treaba? |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|