Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

anunt matrimonial

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Dum Dec 17, 2006 4:37 pm    Titlul subiectului: anunt matrimonial Răspunde cu citat (quote)

cine este din galati ( sau din apropieri ) , are subwooferul GTO 1204BR si este deacord sal imprumute pt o proba de 2 3 melodii unui posesor de GTO75.2 si GTO1200B ... fara alte obligatii ! RazzVery Happy

va multumesc !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
obie_triceps
Priceput

Data înscrierii: 03/Iul/2006
Locație: Braila/Bucuresti

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 2:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am un GTO 1202D in incinta bass reflex facuta de mine. problema e ca nu am amplificare....si nici masina Sad(( ca doar ce am vandut-o. in viitorul apropiat o sa te caut sa incingem un mic "db drag"
Sus
Hyundai 78
Pasionat

Data înscrierii: 10/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 2:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te ajut eu daca vrei. Singura problema e ca sunt din Bucuresti!
Sus
obie_triceps
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 2:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa vad cand o sa imi cumpar masina si atunci vedem noi cum facem...oricum eu sunt la facultate la bucuresti...poate dupa ce imi iau masina de intalnim si noi la un drag ceva....ca tare mult imi place Laughing
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 2:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok. Daca pot sa te ajut..... cu toata placerea. Wink
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 2:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

obie_triceps cum facem sa n intalnim !? io am toata conectica pe masina... si statia e pregatita sa dea si in alt tun ! Razz

numa bine !
Sus
Hyundai 78
Pasionat

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 2:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku, uita-te si tu putin la "Diverse, probleme cu sunetul " si da-ti si tu o parere, terog frumos.
Sus
obie_triceps
Priceput

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 2:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oricand daca ai posibilitate sa vii in braila....problema mai micutza e ca dif-ul doar ce l-am luat, si inca nu i-am facut "rodajul", dar asta nu ar putea si o piedica Laughing .eu as fi vrut sa punam maisnile paralel sa le putem compara dar nu ma deranjeaza si asa..
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 2:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pt mine nui nici o problema ... dar ai zis ca ai vanduto ! Very HappyRazz
dar din cate cunosc ... ca sa compari ai nevoie de II masini apropiate ... comparatie intre II hatch sau II sedanuri ! Razz
oricum ... is tare curios cum suna tunul tau !

ramane atunci sa ne mai tinem de legatura ... !

numa bine ... sarbatori fericite !
Sus
ihearto
Pasionat

Data înscrierii: 18/Iul/2006

MesajTrimis: Mar Dec 26, 2006 6:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sint eu din Galati si stau de o saptamana in portbagaj cu un magnat neoforce 2120 de 350 de wati, pe care nu stiu sa-l montez. Am si statie!
Daca vrei sa-l montezi pe asta...da un bip la 0740/391001.
Si eu sunt curios cum se aude si ma chinui de cateva luni sa-mi aleg o configuratie potrivita pentru masina. Poate-mi dai vreun sfat.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum