| |
| Autor |
Mesaj |
themichael Pasionat
Data înscrierii: 15/Ian/2007 Mesaje: 144 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Feb 07, 2007 6:10 pm Titlul subiectului: Are cineva boxe Magnat? Cum se aud? |
|
|
| Ma refer asa in general! au bass? pe inalte se aud bine? nu comparativ cu dls sau alte chestii. vreau sa stiu asa ca idee daca se aud frumos! mie subwoofer-ele de la ei imi plac cum se aud. nu stiu boxele. ??? |
|
| Sus |
|
 |
Sociopatul Tandru Pasionat
Data înscrierii: 20/Dec/2006 Mesaje: 68
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 3:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
themichael ai facut forumul asta praf de topicuri.
am auzit eu la viata mea multe magnaturi si sunt varza toate. Poate au si ei o serie mai deosebita, dar ce am vazut eu erau rapciugi! |
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 8:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asta cam asa e,dar cine nu vrea sa imi raspunda,nu imi raspunde...oricum nu prea se inghesuie lumea. Ideea e ca sunt foarte indecis si nu vreau sa iau o decizie in necunostinta de cauza si apoi sa mor de oftica. Mi s-a mai intamplat asa si nu mai vreau. Adica ma chinui,fac un efort dar vreau macar sa merite,nu?! Sper totusi sa nu deranjez! |
|
| Sus |
|
 |
cotta florin
Data înscrierii: 07/Oct/2006 Mesaje: 43
|
Trimis: Joi Feb 08, 2007 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am eu magnat pro 2160 si suna ok.Sant amplificate de un sony care are 75 w pe canal. |
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 67
|
|
| Sus |
|
 |
themichael Pasionat
|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 1:17 am Titlul subiectului: |
|
|
| Stai linistit,nu ma deranjeaza. Nici eu nu le-am ascultat dar m-am interesat de http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Power_Plus_216/ si mi s-a spus ca sunt niste cacaturi. De fapt m-am interesat si de cele mai scumpe,alea de 120w rms(Xcess) si se pare ca nici alea nu sunt bune,deci am tras concluzia ca nimic de la ei nu e destul de bun! Eu sincer cred ca sunt bune alea de care zici tu. ma refer raportul calitate/pret cred ca este foarte bun. |
|
| Sus |
|
 |
deliric2007 Pasionat
Data înscrierii: 27/Ian/2007 Mesaje: 67
|
Trimis: Vin Feb 09, 2007 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai themichael daca te gasesti cu cotta florin si le auzi sa postezi parerea ta, ca intentionez sa'mi cumpar niste power plus 213 |
|
| Sus |
|
 |
Lentiup
Data înscrierii: 05/Feb/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: Sâm Feb 10, 2007 11:18 am Titlul subiectului: E BELEA MAGNATU MA !!! |
|
|
Eu am MAGNAT http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/XTC/XTC_238_Neo/ si cu o statie de 500 W si Se aude de trepideaza tabla pe masina si un bass de nu ai ce sa-i zici..... DECI EU SUNT SUPER MULTUMIT DE MAGNAT.
editat de Asus. te rog exprima-te mai coerent, nu suntem la piata, ok? |
|
| Sus |
|
 |
|