Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Are cineva boxe Magnat? Cum se aud?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
themichael
Pasionat

Data înscrierii: 15/Ian/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Feb 07, 2007 6:10 pm    Titlul subiectului: Are cineva boxe Magnat? Cum se aud? Răspunde cu citat (quote)

Ma refer asa in general! au bass? pe inalte se aud bine? nu comparativ cu dls sau alte chestii. vreau sa stiu asa ca idee daca se aud frumos! mie subwoofer-ele de la ei imi plac cum se aud. nu stiu boxele. ???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sociopatul Tandru
Pasionat

Data înscrierii: 20/Dec/2006

MesajTrimis: Joi Feb 08, 2007 3:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

themichael ai facut forumul asta praf de topicuri.
am auzit eu la viata mea multe magnaturi si sunt varza toate. Poate au si ei o serie mai deosebita, dar ce am vazut eu erau rapciugi!
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Joi Feb 08, 2007 8:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta cam asa e,dar cine nu vrea sa imi raspunda,nu imi raspunde...oricum nu prea se inghesuie lumea. Laughing Ideea e ca sunt foarte indecis si nu vreau sa iau o decizie in necunostinta de cauza si apoi sa mor de oftica. Mi s-a mai intamplat asa si nu mai vreau. Adica ma chinui,fac un efort dar vreau macar sa merite,nu?! Sper totusi sa nu deranjez!
Sus
cotta florin

Data înscrierii: 07/Oct/2006

MesajTrimis: Joi Feb 08, 2007 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am eu magnat pro 2160 si suna ok.Sant amplificate de un sony care are 75 w pe canal.
Sus
deliric2007
Pasionat

Data înscrierii: 27/Ian/2007

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 1:08 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

skz themichael k ma bag peste topiku tau dar are legatura totusi...
a ascultat careva: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Power_Plus_213/ ? se aud binisor sau nu se merita?
Sus
themichael
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 1:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stai linistit,nu ma deranjeaza. Nici eu nu le-am ascultat dar m-am interesat de http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Magnat/Sisteme/Power_Plus_216/ si mi s-a spus ca sunt niste cacaturi. De fapt m-am interesat si de cele mai scumpe,alea de 120w rms(Xcess) si se pare ca nici alea nu sunt bune,deci am tras concluzia ca nimic de la ei nu e destul de bun! Eu sincer cred ca sunt bune alea de care zici tu. ma refer raportul calitate/pret cred ca este foarte bun.
Sus
deliric2007
Pasionat

Data înscrierii: 27/Ian/2007

MesajTrimis: Vin Feb 09, 2007 1:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai themichael daca te gasesti cu cotta florin si le auzi sa postezi parerea ta, ca intentionez sa'mi cumpar niste power plus 213
Sus
Lentiup

Data înscrierii: 05/Feb/2007

MesajTrimis: Sâm Feb 10, 2007 11:18 am    Titlul subiectului: E BELEA MAGNATU MA !!! Răspunde cu citat (quote)

Eu am MAGNAT http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Magnat/XTC/XTC_238_Neo/ si cu o statie de 500 W si Se aude de trepideaza tabla pe masina si un bass de nu ai ce sa-i zici..... DECI EU SUNT SUPER MULTUMIT DE MAGNAT.

editat de Asus. te rog exprima-te mai coerent, nu suntem la piata, ok?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum