Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

are cineva hifonics zeus 6.5c montate?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
adrianfabian

Data înscrierii: 31/Aug/2007
Locație: prahova

MesajTrimis: Joi Feb 14, 2008 12:35 am    Titlul subiectului: are cineva hifonics zeus 6.5c montate? Răspunde cu citat (quote)

daca are cineva montate in usile de fata hifonics zeus 6.5c deoarece eu le am de vreo 6 luni si nici acum nu am reusit sa le pun (decat inaltele sunt montate) sunt curios cum se aud cu vreo 80w curati.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adryan1181

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locație: Lugoj

MesajTrimis: Joi Feb 14, 2008 1:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu le am montate, dar de ce nu ai reusit sa le montezi? Ce masina ai, sau care e problema cu montajul?

DSC01114.JPG
 Description:
 Filesize:  82.19 KB
 Viewed:  257 Time(s)

DSC01114.JPG

DSC01133.JPG
 Description:
 Filesize:  89.94 KB
 Viewed:  285 Time(s)

DSC01133.JPG

Sus
adrianfabian

MesajTrimis: Joi Feb 14, 2008 10:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

tot logan am si eu si vad ca se prezinta bine ca montaj si aspect,eu nu le-am montat ptr ca nu am avut timp; si totusi cum se aud? le ai amplificate? unde ai montat inaltele ptr ca eu am oglinzi electrice si am montat inaltele acolo unde ai tu reglajul la oglinda.
Sus
adrianfabian

MesajTrimis: Joi Feb 14, 2008 10:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

scuze acum am vazut mult mai bine si tot acolo am montat si eu inaltele exact unde le ai si tu
Sus
adryan1181

Data înscrierii: 27/Dec/2007
Locație: Lugoj

MesajTrimis: Joi Feb 14, 2008 10:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, le am amplificate de un blaupunkt 4x60rms si se aud ok, eu sunt multumit de ele, adevarul e ca nu am ascultat altele mai bune ca sa pot face o comparatie dar eu sunt multumit, pe spate am tot hifonics ovale, amplificate si ele si vreau sa-ti spun ca se aud destul de bine si fara subwoofer, dar eu le-am taiat basul din HU pentru ca mie imi trebuie de la ele doar medii si inalte si nici statia nu e foarte potrivita pt. ele.
Depinde si ce HU ai,la mine s-a schimbat totul odata cu trecerea de la Sony la Pioneer
P.S. sa nu legi tweeterele direct pe hu sau pe amplificator fara filtre, ca eu le-am avut vreo doua zile asa si au inceput sa faca urat
Sus
AdyB
Pasionat

Data înscrierii: 20/Iun/2008
Locație: Iasi

MesajTrimis: Dum Aug 03, 2008 11:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce impedanta au astea? de exemplu pe portierele din spate nu se pot monta asa ceva?
Sus
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Mar Aug 05, 2008 12:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

leai montat cu inele din mdf?portiera ai insonorizat-o?nu zabarnaie??
Sus
AdyB
Pasionat

MesajTrimis: Mar Aug 05, 2008 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mie nu-mi raspunde nimeni? Confused
Sus
adypala
Priceput

Data înscrierii: 15/Iun/2008

MesajTrimis: Mie Aug 06, 2008 8:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

4 ohmi gogule Embarassed Embarassed .....cred ca pot fi montate .......ce masina ai?
Sus
AdyB
Pasionat

MesajTrimis: Mie Aug 06, 2008 4:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mergi fain...hyundai i30
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum