Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

are cineva nevoie de mdf debitat in Pitesti?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Lun Mar 16, 2009 4:03 pm    Titlul subiectului: are cineva nevoie de mdf debitat in Pitesti? Răspunde cu citat (quote)

am gasit dupa ani de cautari Smile niste mdf de 18 si f aproape si un atelier pt debitat pe masa verticala(nu tiganie)
coala are cam 2,8 x 2,7 mp (~170 lei coala,plus cateva zeci de lei la taiat),iar mie imi trebuie maxim 1,5-2mp.Daca doreste cineva(am precizat in Pitesti) sa achizitioneze ceva pt diverse proiecte sa ma anunte.Impartim costurile,dar sa nu fie ceva de genul am nevoie de 2 scanduri pt un picior de scaun Laughing
In limita timpului disponibil pot ajuta si la datul gaurilor pt difuri etc(ingropate,rotunjiri) daca nu este mult de munca sau de marimi mari
Peste vreo 2-3 sapt trebuie sa stiu sigur.Merge si maxim 3 persoane daca ne ajunge la toti Smile ,(sau mai luam inca o coala Rolling Eyes )
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Mie Apr 01, 2009 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ultima strigare ,sambata asta cred ma duc dupa material
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum