| |
| Autor |
Mesaj |
medanro
Data înscrierii: 08/Oct/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Oct 09, 2006 12:01 am Titlul subiectului: ARE CINEVA PIONEER DEH-P55BT ? PT BMW 320D |
|
|
| SUNT INTERESAT DE ACHIZITIONAREA PIONEER DEH-P55BT SI IN ACELASI TIMP VA ROG SA-MI RECOMANDATI UN SISTEM PT O AUDITIE DE CALITATE DECENTA(NU TIN NEAPARAT SA SE AUDA IN STRADA MUZICA DIN MASINA). IN CAZUL IN CARE MA HOTARASC CUM SE PROCEDEAZA PT MONTAJ ETC. SAU UN SONY MEX-BT5000? CARE AR FI DIFERENTA? |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Lun Oct 09, 2006 12:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, orice player standard poate fi instalat pe masina ta, exista adaptoare de bord care compenseaza spatiul mai mare ocupat de player-ul original.
Ca sa-ti facem niste recomandari de sistem complet spune-ne in ce buget ai vrea sa te incadrezi. |
|
| Sus |
|
 |
medanro
Data înscrierii: 08/Oct/2006 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Oct 09, 2006 1:11 am Titlul subiectului: ARE CINEVA PIONEER DEH-P55BT ? PT BMW 320D |
|
|
| De la inceput trebuia sa specific SUNT NOVICE. Pe masina am radiocass cu navigatie mica cu dvd in potbagaj.Pot gasi ceva(un produs) la Dvs. care legat la dvd-ul din portbagaj sa-mi foloseasca si navigatia(in cazul in care schimb cass-ul dispare si displayul din bord care imi da informatii ale comp de bord si navi). Mentionez ca am si comenzi pe volan ne putem lega si de ele? sau putem sa le facem separat: schimb cass-ul si apoi iau un display pt navigatie sau exista solutie sa le imbine pe cele doua? disponibil cam 1000E momentan |
|
| Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Lun Oct 09, 2006 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ar exista o solutie pentru a integra sistemul tau de navigatie intr-un nou aparat, limitandu-ne la suma de 1000E. Trebuie insa sa ne comunici pe mail, la contact@be-loud.ro modelul exact al sistemului de navigatie pe care il ai. Asteptam raspunsul tau. |
|
| Sus |
|
 |
|